İnternette PKK virüsüne dikkat

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ßurçiN

ßurçiN

Üye
    Konu Sahibi
İnternette PKK virüsüne dikkat
PKK'nın maddi destekte bulunduğu bir grup Kürt hackerın geliştirdiği bir virüs tüm bilgisayarları tehdit ediyor.

Uzmanlar, 'Terörü lanetliyoruz. Herkesi Birlik olmaya çağırıyoruz' maili ve [email protected] adresine karşı uyarıyor.

İnternet sitelerinde ve MSN adreslerine gönderilen maillerde, 'Tanıdığınız veya tanımadığınız birinden size', 'Terörü Lanetliyoruz. Herkesi Birlik Olmaya Çağırıyoruz' konulu bir e-posta gelirse sakın açmayın. Çünkü içinde bulunan .pps (Powerpoint) sunusu olan e-postada dosya açıldığı zaman tamamen zararsız ve milliyetçi gibi görünen bir Powerpoint sunusu eşliğinde sözde terör karşıtı resimler ve yazılar çıkıyor. En sonun da ise, bunun PKK tarafından yapıldığını ve tamamen aldatmaca olduğunu içeren Türkiye karşıtı Kürdistan yanlısı bir resimle (bölünmüş Türkiye ve Kürdistan haritası) bütün sisteminizin çöktüğünü, bilgisayarınızdan bütün verilerin silindiğini söylüyor. Ve artık çok geç kaldınız bütün verileriniz siliniyor. Silinmeden önce de açıldığı ilk anda MSN listenizdeki tüm arkadaşlarınıza e-postayı yolluyor.

Yine aynı şekilde MSN listenize [email protected] eklenmek isterse sakın kabul etmeyin. Bu da yine aynı kişilerin kullandığı e-posta adresi ve eklediğiniz anda bütün adres defteriniz Kürt hackerların eline geçiyor. Siz kabul etmeseniz de virüslü bir dosyayı bilgisayarınıza yolluyor uyarısı yapılıyor.

mahmutkeper

mahmutkeper

Üye
çok saol bilgilendirdiğin için...

SeRHaT44

SeRHaT44

Üye
bunu bilmiyordum bilgi için sağol

deejay hakan

deejay hakan

Üye
şerefsizlerin bi bulaşmadığı bu kalmıştı

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Olsa olsa makrolar ile yapıyordur zararlı işlemleri.
Standart kullanıcının bilgisayarında makrolar sunuyu çalıştırınca çalışmaz. Önce kişinin güvenlik seviyesini düşürmesi gerekir. Yani office kullanıcılarının % 70'i doğal koruma altında.
Herhangi bir pps dosyasını çift tıklamak yerine Sağ Tık > Yeni diyerek açarsanız makroları veya çalan müziği veya gıcık animasyonlarla yüzleşmeden gayet güvenli bir biçimde izleyebilirsiniz.

Otu boku FW eden, yine FW ile gelen otu boku açıp izleyen/çalıştıran adamlara müstehak. Bu adamlar bilgisayar kullanmasınlar zaten.

İki konu açılmış bu konu hakkında. İki konuya da yazıyorum mesajı.

karadenizzz55

karadenizzz55

Üye
uyarın ıcın sagol

Feel It

Feel It

Üye
Ben bunları öldürürüm ha köklerini kazıyacağız inş bunların lanet olası pislikler.. Bu ülkede ben ve benim gibi milliyetçiler olduğu sürece size bi toprak vermeyeceğiz bu topraklar size haram haram hangi çılgın bize zincir vuracakmış biz kükremiş sel gibiyiz istiklal marşında yazanları gün gelir tekrar yaşarız yaşatırız bunlar ve bunlar gibilerine.. Gözünüzü açın ve dediklerimi okuyun Şeriatlar (yani PKK). Müslümanım deyipde gelip benim ülkemin Müslüman vatandaşını öldürüyorsan senin Müslümanlığın batsın Doğuda yaşayan vatandaşlarımıza sesleniyorum PKK'nın dediklerine kulak asmayın yandaşları olmayın ! İnsanların yaşama haklarının ellerinizden alınmasına fırsat vermeyin !! E-Postadan gelen böyle maillere de kulak asmayın direk çöp kutusuna yollayın gitsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt