internette film izlerken hafıza bolumu acılıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Denibo

Üye
    Konu Sahibi
internette film izlerken hafıza bolumu acılıyor
Htc 8s kullanıyorum film izlerken hafıza bolumu acılıyor ne alaka anlamış değilim internetten izlediğim filmle ne alakası var 32 gb hafıza kartı var 1.5 gbda dahili hafıza var

sympatico

Üye
Arkadaşım valla senin sorununla hiç karşılaşmadım ama benimde internetten video izlerken devreye tuş kilidi girerse tüm video yüklemesinin başa alınması gibi bi sorunum var

sorunun için yapabilcegin tek şey format atmak

Denibo

Üye
    Konu Sahibi
ya aynen mesaj okumaya cıktıgımda bastan baslıyor sımdı uc browser ile izledim onda sıkıntı olmadı ama cok saçma film izlerken telefon hafızası dusuyor guncelleme sart artık

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
ya aynen mesaj okumaya cıktıgımda bastan baslıyor sımdı uc browser ile izledim onda sıkıntı olmadı ama cok saçma film izlerken telefon hafızası dusuyor guncelleme sart artık

Ama Son Dediğiniz PC Windows da da Aynı Şey. Netteki Video Ara Belleğe Alınıyor, Kullanılan Diskteki Geçici Klasöre Aktarılıyor. Yani Bir Nevi Video yu Hem de İndirilmiş Oluyor.. Yani
ama cok saçma film izlerken telefon hafızası dusuyor guncelleme sart artık
Son Dediğinden Bunu Anladım, Karışıklık Olmasın..

Denibo

Üye
    Konu Sahibi

Ama Son Dediğiniz PC Windows da da Aynı Şey. Netteki Video Ara Belleğe Alınıyor, Kullanılan Diskteki Geçici Klasöre Aktarılıyor. Yani Bir Nevi Video yu Hem de İndirilmiş Oluyor.. Yani Son Dediğinden Bunu Anladım, Karışıklık Olmasın..

ee hocam nasıl yapıcaz o zaman filmde izleyemicekmiyiz cep telefonu için bu şekilde bi sistem olmaması gerekiyor pcde 500 gb harddisk var istediği kadar ara belleğe alsın 4 gb dahili hafızası olan bi cihaz zaten 2 gb sisteme gidiyor bunu akıl edememiş olamaz htc üreticileri başka bi sıkıntı var bunda anlayamadım

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
ee hocam nasıl yapıcaz o zaman filmde izleyemicekmiyiz cep telefonu için bu şekilde bi sistem olmaması gerekiyor pcde 500 gb harddisk var istediği kadar ara belleğe alsın 4 gb dahili hafızası olan bi cihaz zaten 2 gb sisteme gidiyor bunu akıl edememiş olamaz htc üreticileri başka bi sıkıntı var bunda anlayamadım

Yani Şöyle Şimdi Dediniz Ki Videoyu Açıyorum Bellek Düşüyor, Videoyu Açtığınız Sırada Video Aslında İndirilmeye Başlanmıştır. Videoyu Veya Uygulamayı Kapatırsanızda O Video Dosyasının Silinmesi Gerekir. Şimdi Elimde Bu Cihaz Yok Ama Sistem Windows Olduğuna Göre PC Sürümünden Çok Çok Büyük Farkı Olacağını Zannetmiyorum. Yinede Telefonu Olan Ve Sistemi Bilen Biri Daha İyi Yardımcı Olabilir. Kusura Bakmayın Sadece Fikrimi Bildirdim, Bu Budur Şudur Kesin Diyemiyorum..

Üst Alt