İnternette en tehlikeli cümle (İlginç Yazılar)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jöly

Üye
    Konu Sahibi
İnternette en tehlikeli cümle (İlginç Yazılar)
ABD'de lise öğrencisi 14 yaşındaki genç kız MySpace.com sitesinde yazdığı bir cümle yüzünden kendisini apar topar sınıftan alan FBI ajanları tarafından sorgulanıyor.
ABD’de bir internet sitesinde "Bush’u öldürün" diye yazan 14 yaşındaki kız öğrenci, gizli servis ajanları tarafından sorgulandı. MySpace.com sitesine "Bush’u öldürün" yazan Julia Wilson isimli kız öğrenciyi dersten alıp sorgulamaya götüren ajanların sert davrandığı, kızın ise "Bush’a bir zarar verme niyetim yok. Sadece politikalarını desteklemiyorum. Ben savaş karşıtıyım" dediği bildirildi.

Sacramento’daki McClatchy Lisesi’nde öğrenim gören Julia Wilson, Myspace.com isimli siteye Başkan Bush’un bir fotoğrafı ve üzerine "Bush’u öldürün" yazdı ve yanına da bir bıçak çizdi. Geçtiğimiz ilkbaharda sekizinci sınıfta gördüğü tarih dersinde bu yaptığının federal bir suç olduğunu öğrendikten sonra siteden kaldırdı. Ancak artık çok geçti. Ajanlar Julia’nın sayfasını buldular ve küçük kızı kontrol listesine aldılar. Küçük Julia önceki gün biyoloji dersindeyken ajanlar okula geldi ve kız öğrenciyi dersten alarak sorgulamaya başladı. 15 dakikalık sorgulamad gözyaşlarına boğulan Julia’nın. Barış yanlısıyım, Irak’taki savaşa karşıyım. Bush’u öldürmek gibi bir niyetim yok" diye konuştu

CanceR

CanceR

Üye
hehe bende yazcam bakim gelip benide gelip alcaqlarmı :D

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Ne yani bu kadarcık bir şeyden dolayı mı kızı ağlatıyorlar...
Merak ettim gerçekten bende yazsam benide gelip götürürler mi :ehe

leiche

leiche

Emekli Yönetici
sadece :)

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
yah her siteye tek tek bakıyolarmı bole

c3r3n

c3r3n

Üye
bu ne saçmalıktır yaa hahaha :D

CEREN

CEREN

Üye
kızçağaz çok haklı kım isterki savaşı ançak bush ister ve çokta güzel bi şekilde başarıyor ALLAH onu kahretsin:kotu:

mservank

mservank

Üye
kız haklı ama o yaştaki kızın myspace te işi ne

ademvehavva

ademvehavva

Üye
muhahahahaha:kop:

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
o adam onca insanı katletti(öldürmedi katletti) ona neden birşey diyen yok....
bir laf var
dinime küfreden müslüman olsa

brhm32

brhm32

Üye
wayyyyyyyy beeeeeeeeeeeeee

mavis45

mavis45

Üye
kızçağaz çok haklı kım isterki savaşı ançak bush ister ve çokta güzel bi şekilde başarıyor ALLAH onu kahretsin:kotu:
ceren dikkat et seni de almasınlar :) izleniyormuşuz baksana :)
şaka bir yana yazık kıza ya sırf bir yazı yüzünden ne bilim aslında farklı bir şekilde de anlatabilirdi isteiğini ama olmamış yani

ufuk023

Üye
türkiyede başbakan için yazılmış olsa kimse almaz sen hatta kimsenin umrunda olmaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...