İnternette Araba Satmak Isteyen Mühendisi Diri Diri Gömdüler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

chawush

Üye
    Konu Sahibi
İnternette Araba Satmak Isteyen Mühendisi Diri Diri Gömdüler
İnternette araba satmak isteyen mühendisi diri diri gömdüler


Ankara'da işlenen bir cinayet kamuoyunu şoke etti. Uçak mühendisi Hafiz Koca'nın, 3 kişilik bir şebeke tarafından diri diri gömüldüğü ortaya çıktı.

Olay, Eryaman'da oturan Koca'nın, aracını satmak için internette ilan vermesiyle başladı. İlanı gören şebeke üyeleri, alıcı gibi davranarak mühendisle buluştu. Silah zoruyla arabanın satışı için vekalet alan şahıslar, daha sonra mühendisi boş bir araziye götürüp, kazdıkları çukura diri diri gömdü. Hafiz Koca'dan haber alamayan eşi, polise başvurunca, jandarma ve emniyet, zanlıları yakaladı.

Kalecik İlçe Jandarma Komutanlığı’nı harekete geçiren ihbar, geçtiğimiz cumartesi günü bir kadından geldi. Kadın, eşinin 8 Mart 2005 Çarşamba günü işe gitmek için evden çıktığını; ancak kendisinden bir daha haber alamadığını söyledi. Ailenin kayıp başvurusu üzerine harekete geçen jandarma ekipleri titiz bir çalışma sonucunda cinayeti çözdü. Mühendisle en son telefon görüşmesi yapanları takip eden jandarma ekipleri, zanlılara Ankara'nın Kalecik ilçesinde ulaştı. Olayla ilgili gözaltına alınan üç kişi, yapılan sorgularında mühendisi kendilerinin kaçırarak öldürdüğünü itiraf etti. Zanlıların aracına el koydukları mühendisi diri diri toprağa gömdüğü, sonra da toprağın üzerini tepeleyerek mühendisi öldürdüğü belirtildi. Çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konan zanlıların mühendisin aracını da satarak parasını paylaştıkları tespit edildi. Eryaman’da ikamet eden ve Ankara Doğalgaz Kombine Çevrim Santralı’nda teknik eleman olarak çalışan Hafiz Koca, 06 AU 5836 plakalı Fiat Doblo marka otomobilini satmak için bir internet sitesine ilan verdi. Ankara’nın Kalecik ilçesinde yaşayan işsiz Mustafa D. (30) liderliğindeki üç kişilik çete, bu ilandan yola çıkarak Koca’ya ulaştı. Daha sonra otomobili 23 bin YTL’ye satın almak için Eryaman’da, 8 Mart tarihinde buluşmak için randevulaştılar. Kandırdıkları Koca’yı önce Akyurt ilçesine bağlı Kınık’a, daha sonra da Kalecik ilçesine götüren gençler, ilçedeki noterden tehditle Koca’dan vekâlet aldılar. Dolandırıcılar daha sonra spreyle bayılttıkları Koca’yı ellerini arkadan elektrik kablosuyla bağlayarak ilçenin uzağındaki boş bir araziye doğru götürmeye başladı.

Mustafa D., amcaoğlu Caner D. (19) ve arkadaşları G.E. (18), Gökdere köyüne gelince Üzeyir Karaca adlı köylüden mezar kazmak için kazma kürek aldı. Dağlık bölgede toprak bir yolda aracı park eden gençlerden G.E. ve Caner D. mezarı kazarken, Mustafa D., Hafiz Koca ile araçta beklemeye başladı. Üç genç, Koca’yı kazdıkları mezara elleri ve gözleri bağlı şekilde diri diri gömerek ağzına pamuk tıkadı. Arabayı daha sonra Mustafa D.’nin hemşire eşinin görev yeri Çorum'a götüren katil zanlıları, Ses Oto’ya sattıkları otomobilin parasını da aralarında paylaştı. Mustafa D.’nin daha önce de dolandırıcılık suçlarına adının karıştığı öğrenildi. Bu arada mezardan çıkartılan Hafiz Koca’nın cesedi ailesine teslim edildi. Yakınlarınca Bursa’ya getirilen Koca’nın cenazesi, ikindi namazının ardından gözyaşları içerisinde İsabey Mezarlığı’nda defnedildi. Anne Fatma Koca, oğlunun mezarı başında bitkin gözlerle dua etti. 6 yaşında Mert isminde oğlu olan Koca'nın eşi Canan Koca, yakınlarının desteği ile ayakta durabildi. Öte yandan Mustafa D. ve Caner D. tutuklanarak Ulucanlar Cezaevi’ne; G.E. de Keçiören Çocuk Islah Evi’ne gönderildi.

‘Sadakatini göster kafasını kes’

Katil zanlısı üç kişi, Hafiz Koca’yı gömdükleri yerde yapılan tatbikatta cinayetin ayrıntılarını anlattı. G.E., uzun boylu Koca’ya küçük mezar kazınca ayakları bükülmüş vaziyette yan yatırdıklarını söyledi. Zanlı Caner D., bu sırada amcaoğlu Mustafa D.’nin kendisine "Bana sadakatini göster. Kafasını kes!" dediğini, ancak kendisinin "Yapmam." dediğini söyledi. Mustafa D.’nin G.E.’den aynı şeyi istediğini belirten Caner D., "O ‘Ben de yapmam’ dedi.” diye konuştu.

Alper Sancar, Ünal Aydın, Hasan B. Erden, Ankara; Bursa, Cihan



14.03.2006

başları sağolsun..
Allah internet kullanıcılarını korusun..
 


kikaksk

kikaksk

Üye
dün izledim serefsizleri bunları varya hkendilerini diri diri gömcen aslında adam bide ne güselde anlatıyo haberlerde söle yaptık böle yaptık diye ...
 

S1FR3K1R1C1

Üye
Allah ßildiği Gibi Yapsın ßunları İşte ßöyLerlerini Diri Diri Yakacaksın Hatta zincirile ßağlayıp Her saat ßi yerinden Et Kopartıp tuz Atacaksın Kahretsin Yazık Günah ya Allah rahmet Eylesin..
 
wingman

wingman

Üye
bu hasta ruhlu adamları şimdi hapse atacaklar, herifler 20 - 30 sene yatıp çıkacaklar. Beki o kadar da yatmazlar. Aslında Arabistan'daki gibi idam edeceksin bak bi daha böyle psikopatlık yapan kalıyormu.
Adamı soymuşsun niye öldürüyorsun. Rahmetli adamcağız belki de uğraşmazdı polise falan gitmezdi. Yazık olan hep geride kalanlara oluyor
 
FrontmaN

FrontmaN

Üye
Bubları da aynı şekilde öldüreceksin.Böyle şerefsizlerin soyunu kurtumak lazım...
 

s.a.d.o_0.0.0.8

Üye
başları saolsun zaten bi tane doğru adam yok türkiyede.................................
 
crows

crows

Üye
it bunlar ya ne istediler ki adamdan şerefsizler
 
pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
susmaya çalışıyorum olmuyor
elinden herseyi alıyorlar sevdiğinden ayrılıyorsun
arkanda bir yuva kalıyor ikigün sonra tahliyelerini görürüz
ulan bunlar cumhuriyet meydanına bırakacaklar ama nerde
 
hidayet

hidayet

Üye
yazık olmuş ne şerefsizler var şu dünyada tövbe tövbe
 

kırizantem

Üye
herne yapan karşılığını elbet birgün görür
mutlaka
 
cepix

cepix

Üye
Allah rahmet eylesin ne diyelim
 

tofy

Üye
çok korkunç ve bir o kadar da üzücü bir haber nasıl böyle şeyler yapabiliyorlar anlayamıyorum çok üzüldüm haberi izlediğim de de
 

Nicolas_Anelka

Üye
bunların yaptığı canilik başka birsey deil
 
HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
cani herifler bunları taksim meydanında sallandıracaksın

mühendise de allah ratmet eylesin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
2K
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
552
HeiLmasTer®
Cevap
0
Görüntüleme
537
HeiLmasTer®


Üst Alt