Faturasız İnternetin hız sınırını kaldırma

mars259

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürleer için saol sömür artık dostum iiki bu paylaşımı yapmışım herkesin işine yaradı

eser4480

Üye
Hepyukle fixlenmis galiba denedim olmuyor

eser4480

Üye
Sinirsiz Turbo internet var hep yükle yazip yolladim hiz siniri kalkmistir diye mesaj gelirdi simdi gelmiyo direk hep yukleye kaydediyo.

Bende bu yöntemi 2 defa yaptım tsk ederim kardeşim Saol 2 aralıkta hep YÜKLE kampanyası bitiyormus diolar ınş bitmez .

karansa

Üye
Sinirsiz Turbo internet var hep yükle yazip yolladim hiz siniri kalkmistir diye mesaj gelirdi simdi gelmiyo direk hep yukleye kaydediyo.
İPTAL HEP YUKLE yazıp iptalini sağla sonra yeniden almayı deneyerek sonucu burdan bizimle paylaşabilirsin.

eser4480

Üye
İPTAL HEP YUKLE yazıp iptalini sağla sonra yeniden almayı deneyerek sonucu burdan bizimle paylaşabilirsin.
Maalesef olmuyo 2 ay yaptim hicbir sorun yoktu dun sınırsız paket aldim bugun bitti hep yukle yazip yolladim.direk hepyukleye kayit ediyo hiziniz artmistir diye mesaj gelmiyo.kapadilar galiba acigi

karansa

Üye
Ben bir kaç gün önce aldım bilemiyorum.

eser4480

Üye
Kac defa iptal edip denedim maalesef olmuyo bedava kampanyada yokki deniyip hizi arttirmaya calisalim bu ay bosa para vermis olduk

Son kez bi küçük paket alınıp denenir olmazsa turkcell bi müşteri kaybeder

Bende yarın paket yapcam Eğer açık kapandıysa vay Turkcell'in haline

ilo53

Üye
Yeni kampanyalarda açik devam edebilir sanırım 8den sonr tl yükleyince kalkiyor hediye 10tl geliyor. Ama bende 1hafta önce yapmiştim hizim düşmüştü sonra 20tl yükledim kalkti otomatik 10tl geldi hediye

eser4480

Üye

mars259

Üye
    Konu Sahibi
bitti sanırım kampanya iyiki bu kobuyu açmışım bazılarının işine yaradı
faydalananlar bir tşkkür ytr

karansa

Üye
Aslında konu açtığın için kapanıyor haberleri oluyor hemen, bunların daa farklı paylaşım yöntemlerini bulmalıyız.

Ne Oldu Ya Hız Düştü Mesajı Geldi Sadece Bendemi Oldu Bu ?

Bana da hızınız düştü mesajı geldi bu kampanyada gitti.

Fa_1234

Üye
Arkadaslar bn yaptım olmadı nasıl oluye