İnternete Wirelesstan bağlanıyorum fakat param gidiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WhiteShadow06

WhiteShadow06

Üye
    Konu Sahibi
İnternete Wirelesstan bağlanıyorum fakat param gidiyor
Arkadaşlar, hattımı 2 gün önce Turkcell e geçirdim fakat hiç memnun kalmadım. Telefonum Samsung Galaxy Mini ve internete ya wirelesstan giriyorum yada internet için verdikleri data hattından giriyorum.Sorunum ise şu, telefonumu wireless a bağlıyorum internete giriyorum sonra *123# yapıyorum ve 1 tl min gitmiş olduğunu görüyorum.Öğlen yani saat 14:00 civarlarında baktığımda -5.50 tl y di biraz önce deneyim dedim neden gittiğini wireless a bağlandım ve internet programından facebooka girdim ve sonra *123# yapıp baktığımda -6.50 tl ye düşmüş olduğunu gördüm. Neden kaynaklandığına dair yardım ederseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

özproman

özproman

Üye
wireless bağlı iken tel servis sağlayıcıyı kullanmaz. Turkcell ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Tel in internet yapılandırmasını ve wifi yi birdaha kontrol et istersen!

mstf_l

mstf_l

Üye
evet telefondan yapılandırma ayarları falan kontrol et android bolumunda daha iyi cevap alırsın bence

WhiteShadow06

WhiteShadow06

Üye
    Konu Sahibi
Cevap yazdığınız için saolun. Telefon şu anda babamda, tel elime geçince dediklerinizi deniyeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt