İnternete giremiyorum:( Acil yardım ederseniz sevnirim..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaysershoze

Üye
    Konu Sahibi
İnternete giremiyorum:( Acil yardım ederseniz sevnirim..
yerel ağ bağlantısına göre internetim var görünüyor. ancak explorerı açıyorum. anasayfaya bağlanamak için bekliyorum. sürekli sayfa bekleniyor diyor. ne explorerda ne de mozilla da giremedim. belki ayarlarıyla oynamak lazımdır diye başka bir netbooktan kontrol ettim ayarlarda sıkıntı yok, o giriyor benim netbook girmiyor. Ne yapmalıyım? (Bilgisayar diliyle arası pek iyi olan biri değilim ayrınıtılı anlatırsanız sevinirim. windows 7 kullanıyorum. explorer 9 yüklü...

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Ccleaner programı yükleyin temizlik yapınkayıt defterini düzeltinyine internet gelmezse format atbenim win7 yede olmuştu bir kere hiç uğraşmadan format atmştımaslında düzenli olarak format atmak en iyisidir en gec 6 ayda bir formatlıyorum benhatta ayda 1 formatladıgımda oluyormesela bazen canım sıkıldıgı için bile kendi pc me format attıgım oluyor

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Bu yenimi oldu yoksa yane ilk defamı pc alıp kullanıyorsun yoksa kullanıyordun'da sonradanmı oldu. sonradan olduysa lan diriverini tekrar üstüne kur anakart cd sinde olan diriveri tekrar yükle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt