internet

Sponsorlu Bağlantılar

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
internet
arkadaşlar internet paketi alacam uygun paket olarak hangisini önerirsnz net te dolanmak için

- - - Eklendi - - -

ramazan a özel kampanyası felan yokmu vodafone nin

phasan

phasan

Üye
arkadaşlar internet paketi alacam uygun paket olarak hangisini önerirsnz net te dolanmak için

- - - Eklendi - - -

ramazan a özel kampanyası felan yokmu vodafone nin

15 tl 1 gb net var gençlere

DalvikCache

DalvikCache

Üye
dosya indirirmisin yada youtube dan video izlermisin yada cihazın android se güncellemelerini yaparmısın

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
dosya indirirmisin yada youtube dan video izlermisin yada cihazın android se güncellemelerini yaparmısın

Fazla video felan izlemem fakat nette fazla dolaşırım forumlarda felan facebook birde telefon android olunca güncellemeler yapıyor bunlarida kapatabilirsem kapatırım yetermi sizce ?

phasan

phasan

Üye
Onun SMS bilgisini verirmisin sitesinde bulamadimda

Hem bunu alırsan akşam 9 sabah 9 2 bın dk hedıye

NOT link http://www.vodafone.com.tr/Internet/Freezone-Faturasiz-Super-Internet-Paketleri.php

DalvikCache

DalvikCache

Üye
1gb bana hiç yeterli gelmiyor sadece face+forum yapsan bile 30 gün olmadan biter 2 yıldır cepnet kullanıyorum aylık kullanımım 1.5 tan aşağı düşmüyor

• Beğen
Tepkiler: emreli01
emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi

NOT link

peki bu güzelmiş ayrıyeten bazı internet paketlerinde ilk ay ücretsiz felan deniyor bu paket içinde geçerli mi ?

- - - Eklendi - - -

1gb bana hiç yeterli gelmiyor sadece face+forum yapsan bile 30 gün olmadan biter 2 yıldır cepnet kullanıyorum aylık kullanımım 1.5 tan aşağı düşmüyor

günün 3 4 sattini anca nette geçiririm ona görede kendimi ayarlarım olmazsa

- - - Eklendi - - -

NOT link http://www.vodafone.com.tr/Internet/Freezone-Faturasiz-Super-Internet-Paketleri.php

birde ne kadar kaldıgını sorugulayabiliyormuyuz yoksa her ineternetten cıkısta bildirim geliyormu ? su dakadar mb kaldı die ??

phasan

phasan

Üye

peki bu güzelmiş ayrıyeten bazı internet paketlerinde ilk ay ücretsiz felan deniyor bu paket içinde geçerli mi ?

- - - Eklendi - - -

günün 3 4 sattini anca nette geçiririm ona görede kendimi ayarlarım olmazsa

- - - Eklendi - - -

birde ne kadar kaldıgını sorugulayabiliyormuyuz yoksa her ineternetten cıkısta bildirim geliyormu ? su dakadar mb kaldı die ??

Turkcell gıbı bildirim gelmıyor ilk ay bedava mı bilmiyorum

NOT burdan bakabılırsın OZET yaz 7000 yolla

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell gıbı bildirim gelmıyor ilk ay bedava mı bilmiyorum

NOT burdan bakabılırsın OZET yaz 7000 yolla

Beklesem mi acaba yeni kampanya yaparmi ki acaba

- - - Eklendi - - -

Bayram için yani

Takipçi Satın Al