internet yavaşlığı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
internet yavaşlığı sorunu
beyler internet 2011 eylülüne kadar iyiydi,daha sonra internete 50 kb ile bağlanmaya başladık,aradık,çalışma var dediler;tamam dedik.ara tatilde üniversiteden eve geldim hızda bir değişme yoktu,şimdi geldim hız yine aynı ve biz bu hızda internete 50yi geçik para veriyoruz.sizin bir öneriniz var mı bu konu hakkında??ne yapmalıyım?

.Murat.

.Murat.

Üye
bendede aynı sorun var sana dediklerini banada dediler alt yapı çalışması mazeretini sunuyorlar

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
bugün eve gittiğimde tekrar arayabilirm bakalım bu sefer ne mazeret sunacaklar.sınırsız internet var ama internete girene kadar canımız çıkıyr :/

Incubus

Incubus

Üye
Eğer yakınlarda ana postane varsa bide gidip orda yüzyüze konuş nedenini anlatsınlar.Bu kadarı çok yavaş

matt.yamato

matt.yamato

Üye
59 lira alıyolar bide adil kullanım zımbırtısı var .
zamanında 1 mbit sabit hızda sınırsız paket vardı ,50 liraydı.hiç değilse hıza alısıyoduk onda.
sonra kaldırdılar onu yerine 8mbit hızı koydular yanınada adil hakkı eklediler.
aradan bi süre geçti 1mbitli paket tekrar geldi ,ama bu sefer sözlesme oldugu için ona gecemedik.
insanları ihtiyaclarıyla kullanıyolar resmen .bu kadar adilik olmaz .diğer memleketlerde de aynı hizmetler var .hiçbirisi bi bardak sudan pahalı değil .sanarsın bizimkiler uzaydan geliyor

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
insanları ihtiyaçlarıyla değil de biz bir şey yapamadığımızdan kendileri kampanyaları istedikleri gibi yapıyorlar.-"sözde Kampanya"-

HakaN-06

HakaN-06

Üye
uydunet yada superonlineye gec dostum %50si ozellestirilen telekomdan adam olmaz

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
fiyatları ne kadar onların peki?

akro72

Üye
Hızınız 1 mb. altına düşerse mazeret bildirmeleri yasal olarak yoktur. Direk arayın itiraz ederlerse yasal hakkımı kullanacağım deyin, zaten kendileri yanlarında hemen yükseltirler.

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Modem ile bilgisayar arasında 20 metreyi geçik kablo var,bu kablo hızı bu kadar düşürür mü?ttnet yetkilileri aldırdı bu kabloyu.kablo almadan önce modem bilgisayarın yanındaydı ve kablo 2 metre anca vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt