internet veri transferi kontrol programi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
internet veri transferi kontrol programi
arkadaslar internet kullanim miktarini (paket veri) ogrenebilecegim bir program ariyorum. malum 3g kotali oldugu icin. data quota isimli bir prog. kurdum ama stabil calismiyor. onun benzeri bir program veya baska bir cozum bileniniz varmi acaba?

Utku

Utku

Üye
operatörünü arayıp öğrenebilirsin

apobaba1234

apobaba1234

Üye
bu zaten telefonda ayarlar/bağlatı/bağlantı yöneticisinde enson girdiğinde kaç mb harcadığın yazar

menü/uygulamalar/işlem kaydı/veri sayacı bunuda net paketi her yenilendiğinde sıfırlarsın o ayki toplam mb harcaman verisayacındakilerin toplamıdır net paketin sınırlıysa opera kullanmanı öneririm (ben vodafone hat kullanıorum ayda 8tl ye sınırsız net :ehe)

one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
bu zaten telefonda ayarlar/bağlatı/bağlantı yöneticisinde enson girdiğinde kaç mb harcadığın yazar

menü/uygulamalar/işlem kaydı/veri sayacı bunuda net paketi her yenilendiğinde sıfırlarsın o ayki toplam mb harcaman verisayacındakilerin toplamıdır net paketin sınırlıysa opera kullanmanı öneririm (ben vodafone hat kullanıorum ayda 8tl ye sınırsız net :ehe)

eyvallah abdullah kardesim. telefonda aramistim ama bulamamistim sayende hallettim :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt