İnternet Tarayıcısına açar açmaz bununla karşılaşıyorum..yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
İnternet Tarayıcısına açar açmaz bununla karşılaşıyorum..yardım..

Evet dediğim gibi inter taraycısını açar açmaz bununla karşılaşıyorum ve ve bilgisayar tarama sonuçları da temiz başlangıç sayfam da tabi ki google. neden böyle bilen ya da fikri olan var mı ?

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
programın ayarlarına baktın mı acaba ?

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
ne gibi bi ayar yapmam gerekiyor mesela ?

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
koruma ve güvenlik ayarlarına bi bakıver ya da olmadı devre dışı bırak o da olmadı internet tarayıcını değiştir.

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
firefox ve chorme da yapıyor aynısını ne yapsam acaba. internet explorer olmaz olamaz :D birden çıktı bu ayarlarında bi değişiklik yok virüs programında. pöff

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
reis o zaman başka bi antivir pro su kurmanı tavsiye ederim bende tam çözemedim bu muhabbeti :D

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
kafasına göre takılıyor bide :D 10 kere açıyorum çıkıyo sonra 2-3 defa çıkmıyo sanırım virüs programını değiştirmek gerek evet :D

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
bencede en mantıklıs :) zamanında bende nod32 nin pek bi hayrını görememiştim :D

oquz_esen

oquz_esen

Üye
tarayıcının ana sayfasını değiştir . Yap dene

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
windows 7 kullanmıyorsun heralde resimden belli. :) bence norton, kaspersky ya da mcafee kullan :)

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi

okey :) windows 7 kullanıtorsan onun zaten kendi microsoft security essential programı var diyecektim biliyorsundur. :)

win 7 den tekrar xp ye geri dönüş yaptım çok saçma oldu ama olsun :D neyse eyvallah usta :)

cort0303

cort0303

Üye
microsoftun ücretsiz yazılımını kurabilirsin veya avg tavsiyemdir.

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
yahu çok saçma birşey oluyor ama tarayıcı açıyorum birşey yok Google'ın arama yerine tıklayınca virüs uyarısı alıyorum

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt