Yardım İnternet Tarayıcısı Arıyorum!

Sponsorlu Bağlantılar

The Thoth

The Thoth

Üye
    Konu Sahibi
İnternet Tarayıcısı Arıyorum!
Merhaba arkadaşlar. Önceden Yandex tarayıcı kullanıyordum fakat son zamanlarda facebook falan açılmamaya başladı. Sonra Chrome indirdim o hiç açılmadı. Kendi kendine kapanıyor falan. Şu anda mozilla kullanıyorum fakat bu da çok yavaş :( Lütfen bir tarayıcı önerir misiniz?

proandro

proandro

Üye
PC ise safari indir yada opera browser tel. içinse dolphin browser,uc browser indir tel.deki ikiside flash player çalıştırıyor.UC B.oyun oynadım :D

• Beğen
Tepkiler: The Thoth
The Thoth

The Thoth

Üye
    Konu Sahibi
PC için. Opera olabilir aslında. O da sürekli güncelleme yapıyordu ya malum internet kotalı :) Safariyi hiç kullanmadım ama pek önermiyorlar.

• Beğen
Tepkiler: proandro
exp_l0it

exp_l0it

Üye
senin bilgisayar çöplük olmuş olmasın? programlar tarayıcılar ile oynayıp bozuyorlar.

BerkD2375

Üye
Bende safari var ve güzel aynı zamanda chromede var oda iyi

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
mozilla en iyisi

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Pc iyi bi pc değil ise mozilla iyidir

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
inernet exployer ne güne duruyor :eheama yinede opera güzel

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Maxthon süper hem telefonda hem de pc de kullanıyorum

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Öncelikle denetim masasında yandex ile ilgili seyleri kaldır eklentileri kaldır sonra chrome kur hala acılmzsa saglam bi format at kendine gelir

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
varsa banada söyleyin eklentilerime dayanacak bir tarayıcı bulamadım hep birinin eksisi var :D

Chrome da kararmalar oluyor. Birçok kişide mevcut bu sorun bende eklenti yer imleri fazla olunca hiç dayanmıyor.

Mozilla da translate özelliği yok. Eklentilerle bir şekilde oluyor ama sağlıklı değil uğraştırıyor. Ayrıca flaş sıkıntısı var bi bende var anlamadım güncelliyorum bütün tarayıcılarda normal bunda sıkıntılı ama yinede eklentilerime dayanabilen tek tarayıcı :)

Yandex desen chrome çakması zaten. Facebookta bildirim sesleri gelmiyor.

Operalar hoşuma gitmiyor safari denesem mi:)

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
varsa banada söyleyin eklentilerime dayanacak bir tarayıcı bulamadım hep birininsi var :D

Chrome da kararmalar oluyor. Birçok kişide mevcut bu sorun bende eklenti yer imleri fazla olunca hiç dayanmıyor.

Mozilla da translate özelliği yok. Eklentilerle bir şekilde oluyor ama sağlıklı değil uğraştırıyor. Ayrıca flaş sıkıntısı var bi bende var anlamadım güncelliyorum bütün tarayıcılarda normal bunda sıkıntılı ama yinede eklentilerime dayanabilen tek tarayıcı :)

Yandex desen chrome çakması zaten. Facebookta bildirim sesleri gelmiyor.

Operalar hoşuma gitmiyor safari denesem mi:)
Chrome da bir sorun var o konuda haklısın ama yeni güncelleme geldiginde

bu sorun kalkacak biraz dayan bu sekilde chrome dan şaşma digerleri pek ise yaramaZ

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Chrome da bir sorun var o konuda haklısın ama yeni güncelleme geldiginde

bu sorun kalkacak biraz dayan bu sekilde chrome dan şaşma digerleri pek ise yaramaZ
chrome arayüzünü falan seviyorum zaten yıllardır onu kullanıyorum ama saçmalamaya başladı. Comodo indirdim şimdi iyi gibi çakma chrome bu da aynı tabanla yazılmış zaten dene tavsiye ederim mesela yandexte öyle ama yandexin arayüzü kaba bu chromedan bile güzel diyebilirim

PME 4L

PME 4L

Üye
Maxthon v4 kullan en iyisi o eklentide ise sıkıntılıdır ama

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Birçok özelliği eklentisiz olarak sahip neler lazımlık eklenti olarak
kurcalarım öyle arada eklerim kafama göre comodo iyi şimdilik chrome tabanlı olduğundan chrome eklentileri çalışıyor zaten

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
Chromium kullanmanı tavsiye ederim. zaten google da aratırsan ındırebilirsin bunu. sana direk kurulmuş halini atıcak. chrome un en sade halidir bu. denemen tavsı ederım mavi bir simgesi var

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Merhaba arkadaşlar. Önceden Yandex tarayıcı kullanıyordum fakat son zamanlarda facebook falan açılmamaya başladı. Sonra Chrome indirdim o hiç açılmadı. Kendi kendine kapanıyor falan. Şu anda mozilla kullanıyorum fakat bu da çok yavaş :( Lütfen bir tarayıcı önerir misiniz?
Bence snn pc de ya da nette sorun var

Takipçi Satın Al

Üst Alt