Yardım internet tarayıcıları SORUNU

Sponsorlu Bağlantılar

mzrc81

mzrc81

Üye
    Konu Sahibi
internet tarayıcıları SORUNU
Bütün internet Tarayıcılarında aynı sorun var bir siteye girmek istediğimde art arda 8-10 tane site açılıyor en sonunda AppStore açılıyor
Ayarlardan SaFarinin Tarihçeyi sil yaptım düzelmedi tek ÇAre Restore mi dir

bilgisi olan varsa YArdım Etsin:maxicep:

İp5furkan

İp5furkan

Üye
Bütün internet Tarayıcılarında aynı sorun var bir siteye girmek istediğimde art arda 8-10 tane site açılıyor en sonunda AppStore açılıyor
Ayarlardan SaFarinin Tarihçeyi sil yaptım düzelmedi tek ÇAre Restore mi dir

bilgisi olan varsa YArdım Etsin:maxicep:
Bi yerinde ayar vardı hocam. Açmadan önce sor diyordu. Ayarlada bi yerdeydi.
Hocam buldum galiba. Ayarlar safari yolunu izleyin. Safariye girdikten sonra genel kısmına gelin. Pencereleri engelle butonuna basın

mzrc81

mzrc81

Üye
    Konu Sahibi

Hocam buldum galiba. Ayarlar safari yolunu izleyin. Safariye girdikten sonra genel kısmına gelin. Pencereleri engelle butonuna basın
Yaptım onuda bu açılır pencere olayını duymuştum bir yerden yıne olmadı zaten şöyle bir sorun var chrome opera safari hangi tarayıcı olursa olsun oluyor oradan oraya en son AppStore'da buluyorum ekranı bütün tarayıcıların açılır pencerelerine baktım yok restore yapmakta istemiyorum

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Yaptım onuda bu açılır pencere olayını duymuştum bir yerden yıne olmadı zaten şöyle bir sorun var chrome opera safari hangi tarayıcı olursa olsun oluyor oradan oraya en son AppStore'da buluyorum ekranı bütün tarayıcıların açılır pencerelerine baktım yok restore yapmakta istemiyorum
Safari'ye Adblock yükleyin. Olmazsa mecburen restore

legolas29

legolas29

Üye
Yok hocam wi-fi den bağlanınca oluyor değil mi? Eğer öyleyse dns ayarlarını değiştirin sonra tarihçeyi filan full sil tamamdır!

Üst Alt