Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yardıminternet tarayıcıları SORUNU
Sponsorlu Bağlantılar
mzrc81
Üye
Konu Sahibi
internet tarayıcıları SORUNU
Bütün internet Tarayıcılarında aynı sorun var bir siteye girmek istediğimde art arda 8-10 tane site açılıyor en sonunda AppStore açılıyor
Ayarlardan SaFarinin Tarihçeyi sil yaptım düzelmedi tek ÇAre Restore mi dir
Bütün internet Tarayıcılarında aynı sorun var bir siteye girmek istediğimde art arda 8-10 tane site açılıyor en sonunda AppStore açılıyor
Ayarlardan SaFarinin Tarihçeyi sil yaptım düzelmedi tek ÇAre Restore mi dir
Yaptım onuda bu açılır pencere olayını duymuştum bir yerden yıne olmadı zaten şöyle bir sorun var chrome opera safari hangi tarayıcı olursa olsun oluyor oradan oraya en son AppStore'da buluyorum ekranı bütün tarayıcıların açılır pencerelerine baktım yok restore yapmakta istemiyorum
Yaptım onuda bu açılır pencere olayını duymuştum bir yerden yıne olmadı zaten şöyle bir sorun var chrome opera safari hangi tarayıcı olursa olsun oluyor oradan oraya en son AppStore'da buluyorum ekranı bütün tarayıcıların açılır pencerelerine baktım yok restore yapmakta istemiyorum