Internet Radiosu

Sponsorlu Bağlantılar

onurhanerk

onurhanerk

Üye
    Konu Sahibi
Internet Radiosu
Stabil olarak calisan, soyle dunya capindaki cogu ulkenin -en azindan avrupa- radyo kanallarina baglanabilen, favori ekleme ozelligi olan bir radyo programi ariyorum. Reklamsiz olmasi daha iyi olur aslinda ama program var midir bildiginiz? Symbianda cute radio vardi belki bilen varsa. Bu tarz bir program varsa paylasabilirseniz cok makbule gecer :)

serdar431

serdar431

Üye
Dostum uzun zamandir bunu kullaniyorum gayet memnunum.Denemediysen bir dene istersen. İstediğin özelliklerin olduğunu düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: onursan
onurhanerk

onurhanerk

Üye
    Konu Sahibi
Dostum uzun zamandir bunu kullaniyorum gayet memnunum.Denemediysen bir dene istersen. İstediğin özelliklerin olduğunu düşünüyorum.

Bunu denedim lakin tek tuk kanal var. Bir ulke icin 50 yi gecmiyor kanal sayisi. Ornegin almayada 1000 kusur radyo kanali varken programda 40 tane gozukuyor .s

serdar431

serdar431

Üye
Bunu denedim lakin tek tuk kanal var. Bir ulke icin 50 yi gecmiyor kanal sayisi. Ornegin almayada 1000 kusur radyo kanali varken programda 40 tane gozukuyor .s
O zaman sen google play deki uygulamalarinin çoğunu denemissindir :) tune in ve pcradio var birde onerebilecegim ama bunlar radyo yazinca ilk sirada cikanlar zaten biliyorsundur.

• Beğen
Tepkiler: onursan
onurhanerk

onurhanerk

Üye
    Konu Sahibi
Denedim tabi. Kac tane radya programi kurdum hatirlamiyorum artik :) istedigim tarz bulaamadim ne yazikki :)