Internet paketi olanlar bırakın msn e haftada 7 kontor vermeyi

erfc20

Üye
mig33 en iyisi cok az kontor gidio

3310 mu vay be bir zamanlar onu alabilmek için ansılda yırtınırdım :d

Arkadaşlar bendede turbo msn var fakat ilk yüklediğimde iiydi fakat sonradan sorun oluştu. Artık gidiryorum sounsuz birine bişi yasdıgım zmn otomatikman cıkıo msn den.. Bilgisi olan varmı?

--------------- Ekleme ---------------

wap.getjar.com a girin orda istediğiniz programı indirebilirsiniz nimbuz varr orda resmi koyabiliyon titretiyo falan msn gibi pc den nasıl giriyosanız gibi diyebilirim )

Acaba kaç knt gidior onda?

hasan192

Üye
bence nimbuzz u deneyin. Diyer programlara BİN basar bir indirin ondan sonra cevap yazın

bence nimbuzz u deneyin. Diyer programlara BİN basar bir indirin ondan sonra cevap yazın

Ben indirdim ama msn adreslerimi açmadı ikisinide? neden acaba bi bilgin varmı? Hotmail uzantılı olanıda acmadı baska uzantılı olanıda acmadı? yardımcı olurmusun?

Ben indirdim ama msn adreslerimi açmadı ikisinide? neden acaba bi bilgin varmı? Hotmail uzantılı olanıda acmadı baska uzantılı olanıda acmadı? yardımcı olurmusun?

nımbuz u ındırmenle ıs bıtmıyor..
once nımbuz hesabı acman gerekır.
nımbuz a kayıt olurken orda e-maıl(msn)adresı sorulur oraya adresını yazarsın bı kullanıcı adı ve sıfre secersın.
kaydın basarılı olduktan sonra nımbuz kullanıcı adın ve sıfrenle gırıs yaparsın.sorna hangı msn ı vererek kayıt yaptıysan o msn ın acılacaktır..
bu yazdıklarım ebuddy mobıle messenger ıcınde gecerılıdır.
ıyı forumlar

Yapamadım ya :S

Konu Sahibi
mig33 ü dene sen o daha kolay xD yasininyeri.wen.ru dan indirebilirsin mig33 ü

turkcelın 30 konture olan ınternet paketı ıle msn ye gırmek mumkunmu

turkcelın 30 konture olan ınternet paketı ıle msn ye gırmek mumkunmu

tabıkıde mumkun turkcellın 7 kntrabonelıklı msn ı harıc dıger msn lere ebuddy kankamsn gıbı programlara gırebılırsınız..
hemdaha gelısmıshemde daha az verı harcar

Konu Sahibi
Ama taBiki internet paketin paketin olması lazım az veri harcamasına bakmaz yer kontorleri

catex2

Üye
nimbuzz bence hepsinden daha gelişmiş bi program deneyin görüceksiniz

talyan

Üye
boşverin hepsini inanın denemediğim yöntem kalmadı en güzeli aylık internet paketi yapıp ebuddy msn den girmek gerisi hikaye.