Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
internet paketi hatası
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
07fatih
Üye
Konu Sahibi
internet paketi hatası
arkadaşlar 2-3 hafta önce 100 mb internet 5 lira kampanyasından yararlandım. baya bi gittikten sonra 4 mb kala yavaşladı ve hergün 0.1 mb gidio. korkmaya başladım turkcell böle birşey yapmaz die. birşey olur mu
ilo53
Üye
arkadaslar bendede o paketten vardı.ay sonu iptal ettım yenılenmesın dıye 14tl vardı hattımda -6 ya ındı. hic dusmedı sureklı 56ya ındım. 150mbden fazla ınternete gırdım tl dustu -6 ya ondan sonra musteri hızmetlerını aradım onlar ıade ettı 20tlyii
aslan1000
Üye
bence bi sorun çıkmaz. sen rahat ol
--mm33rrtt--
Üye
paketin kullanım süresinin sonuna doğru veya paketteki 100 mb ın bitimine doğru yavaşlamalar olabilir ve bunlar olağan şeylerdir bilgilerinize
LAZOFLU
Emekli Yönetici
Yavaşlama oluyorsa iyidir. Size demek istiyorki , bak kardeşim limitin doluyor biraz yavaşla . Ama aşım ücreti de çok az korkmanıza gerek yok. Şayet sistem den doğan hata ile karşılaşırsanız iade yapılır bu konuda derdiniz olmasın.