İnternet paketi alamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
İnternet paketi alamıyorum
Merhaba arkadaşlar.
Hattımda 2.23 TL olmasına rağmen günlük internet paketi alamıyorum :)
Mesajı yolluyorum ve cevap olarak DEGERLI ABONEMIZ MEVCUT OLAN DATA PAKETINIZ GUNLUK CEPNET PAKETI ILE AYNI ANDA KULLANILAMAMAKTADIR diyor.Ne demek istediğini bile anlamadım.Ne yapabilirim?
Not: Günlük internet paketi 1 TL.

- - - Eklendi - - -

Bu sorunla daha önce hiç karşılaşan yok mu?

mcmobil

Üye
*3636# yap ordan cevapla de ordan 3/tarifeler ordan cevapla 12 yap hangi tarifeyi kullandığın orda yazar

- - - Eklendi - - -

Standart hariç diğerlerinde iptal etmedikten sonra paket alamazsın iptal edip ala bilirsin

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
kardş mesala senn facebok yada başka ne paketin varsa abonelıgn onu ıptal etmedkce olmz.

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim ikinizede.Benim bildiğim kadarıyla internet paketim yok.Mustafa senin dediğini de uyguluyorum hemen :)

- - - Eklendi - - -

*3636# yap ordan cevapla de ordan 3/tarifeler ordan cevapla 12 yap hangi tarifeyi kullandığın orda yazar

- - - Eklendi - - -

Standart hariç diğerlerinde iptal etmedikten sonra paket alamazsın iptal edip ala bilirsin
Cepnet 250 ve günlük'e üyesiniz diyor.Ama iptal seçeneği yok :siptal mesajı yollayayım en iyisi.

- - - Eklendi - - -

aylık cepneti iptal ettim fakat günlük cepneti iptal edemiyorum

- - - Eklendi - - -

günlük cepnet nasıl iptal edilecek?

- - - Eklendi - - -

Sorunu hallettim.Artık "standart tarife üzerinden ücretlendirilmektesiniz diyor" yardım eden herkese tesekkurler

Takipçi Satın Al

Üst Alt