Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Faturasızİnternet paket önerisi..
Sponsorlu Bağlantılar
deneysim
Üye
Konu Sahibi
İnternet paket önerisi..
Haftalık 1Gb internet paketi 9Tl olan paketi kullanmaktayım.
Sadece internet paketinin olduğu daha iyi daha avantajlı diyebileceğiniz paket önerebilirmisiniz?
1,2,3,4 GB...v.s olabilir sıkıntı yok. Saygılar...
___kaptan___
Üye
Sadece internet paketi istiyorsan, Aylık sınırsız 1GB internet paketini öneririm 25TL'dir 1GB bitiminde hız 96KBPS'e düşüyor bilgilendireyim
İyide 9tl verdiğim haftalık 1gb paketi üç günde bitiyorum. Şimdi 1gb ye 25 tl verip üç günde bitirmek....1gb ye 9 tl verip üç günde bitirmekmi? 1Gb ye 25 tl verip üç günde bitirmekmi
İyide 9tl verdiğim haftalık 1gb paketi üç günde bitiyorum. Şimdi 1gb ye 25 tl verip üç günde bitirmek....1gb ye 9 tl verip üç günde bitirmekmi? 1Gb ye 25 tl verip üç günde bitirmekmi
9TL veya 25TL verip 3gün yahut 5 günde bitirmek değil ki olay, senin kullandığın paket haftalık benim önerdiğim ise aylık pakettir kardeşim Senin paket 1 haftalık benim paket aylık 3 günde 1gb 'ı bitirsen bile ay sonuna dek paketi kullanmaya devam edebilirsin Ona kalırsa bende 1GB'ı aldıktan sadece 20 DK sonra 1GB bitiyor buna bişey yapamıyoruz malesef
0MG90
Üye
4.5G paketlerini bekle bence
Aybin.Kilic
Üye
30 tl ye adı 2 gb sınırsız !!! olan ama kotayı doldurunca hızı 96 kbps ye düşen paketi alabilirsin. En azından kotadan sonrada web Facebook twitter WhatsApp bağlantın olur.
O hızla video klip falan izlenmez ama