murat.122a
Üye
-
Konu Sahibi
-
youtube ye gir bir film izle birde opera mini ile aynı filmi izle eğer opera mini tasaruf yapmazsa ben çakalım yaparsa tesekürünü beklerim telefonun kendi tarayıcısıya girince video ların akıs hızı neyse ona göre kb harcar genenelde 80kilobit 90kilobit olur opera mini bunu 60kilo bit e düşürür 10 dakikalık video izle 6750kb harcar opera ile4500kb harcar dene bak yorum yaz
youtube ye gir bir film izle birde opera mini ile aynı filmi izle eğer opera mini tasaruf yapmazsa ben çakalım yaparsa tesekürünü beklerim telefonun kendi tarayıcısıya girince video ların akıs hızı neyse ona göre kb harcar genenelde 80kilobit 90kilobit olur opera mini bunu 60kilo bit e düşürür 10 dakikalık video izle 6750kb harcar opera ile4500kb harcar dene bak yorum yaz
- - - Eklendi - - -
Opera mini yüzde 33 daha az kb harcar
- - - Eklendi - - -
sevdimki ne oldu kim haklı
açtığın konular birbiriyle bağlantılı ve hep aynı tarz konuların hepsini bi konuda toplayıp da bi konu açsaydın derli toplu olurdu
sen böyle konular açtıkça türkcell ileriye yönelik kampanyalarını geliştirmez 5_6 konu açmışsın bence hiç uygun degil
öyle konular açıyorsun ki sanki turkcell in hız kısıtın dan memnun olmuş bir tavır sergiliyor sun.
ileride turkcell hız limiti ni artırmaya kalksa buradaki konuları görüp ne de olsa memnun lar der tamam da bu tür konular açarken her yönü ile düşünmek gerek...
- - - Eklendi - - -
hani 2,3 konu açsan göze batmaz 8,9 konu açmış sın te baya dikkat çekiyor
Ben 96kilobit hızla neler yapılabilir ve nasıl verimli kullanılır diye kendi çözümlerimi paylastım 96kilobit hız oldukça az bir Turkcell e istese 256kilobit hız verir ve hicte etkilenmez.zamanın da facebook la asımsız paket alanlar bug olmus hız limiti kalkmıs milyonlarca kisi kullandı kaliteside düsmedi hızıda .
Ozaman sen bir hız konusunda konu aç herkes yorum yapsın email le turkcele gönder
opera miniden nasıl film izliyorsun? Flash desteği yok, html5 desteği yok nasıl oluyorda açıyorsun?
Sana kardesim opera mini den nasıl youtube den video izledimi katıtlayacam bende 5800xm var ,opera mini ile yotube ye girerken video sunu çekim buraya koyacam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?