internet kota kontrol programi. DATA QUOTA DAN BASSKAAAA!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onuc0bir

onuc0bir

Üye
    Konu Sahibi
internet kota kontrol programi. DATA QUOTA DAN BASSKAAAA!!!!
Arkadaslar Format Atmadan Once Bır Internet Kontrol Programı Vardı. Istedıgımız Mb A Ayarlanıyor, Kota Dolunca Mobıl Verıyı Kapatıyor, Ekrana Kısayol Olarak Attıgımızda Ortada 20 Mb (Ben Gunluk O Kadar Kullandıgım Icın) Yazıyor. Harcadıkca 19 18 Dıye Gosterıyor, Du! Tabı Ben Format Atmadan Once Super Bı Programdı.
Adı Aklıma Gelmıyor. 26 Programın Hepsını Not Alıp Tek Tek Gerı Yukledım , Bunu Not Almayı Unutmusum. Bulamıyorum . Bılen Arkadaslar Varsa Lutfen Yardımcı Olsunlar
Telefonum C6 01 Belle.

onuc0bir

onuc0bir

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar c6 01 belle kullanıyorum. Bıraz once format attım. ınternet kota kontrolu yapan cok guzel bır program vardı sılındı adı aklıma gelmıyor, bulamıyorumda ? Belkı bılenlerınız vardır. Kac mb harcanacagını kendımız yazıyoruz , kota dolunca mobıl verıyı kapatıyor , ekrana kısa yol olarak attıgımızda ortasında 20 mb (ben gunluk o kadar kullanıyorum
0 yazıyor ve harcadıkca dusuyor 19 18 17 dıye. Gunluk olarak sayacı sıfırlıyor. ıste boyle bır program. Daha bulamıyorum. Adı aklıma gelmıyor. Bılen arkadaslar varsa yardımcı olabılırlermı???

Maxi -28-

Üye
mobile data tracker dye arat çıkar

• Beğen
Tepkiler: onuc0bir

ydgr4

Üye
Ben bulamadım Ya bu programı birisi yüklese siteye. Mobile data tracker a benzeyen başka program ne var.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Mobil guard ta olabilir.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
zaten telde veri sayacı var ayarlar-bağlantı-mobile veri izleyici
ekrana widget elle
kotasını 20 mb olarak ayarla-hergün sıfırla de
illa ayrı bir programmi olması lazım

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Kullanırken emeğe saygılı olup sadece ismini öğrenseydin, şimdi tekrar kullanacaktın..

Forumda büyük harfle yazı yazmak Ya-sak-tır...

benighted

benighted

Üye
sen mobil veri izleyici widgetindan bahsediyorsun uygulamalar bolumundeki widgetlar basligi altinda bulabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: onuc0bir
onuc0bir

onuc0bir

Üye
    Konu Sahibi
1. ilgilenen ve yardimci olmak isteyen arkadaslarin hepsine tesekkur ederim.
2. sublieutenant abimiz, kullandigimiz, indirdigimiz uygulamalara tesekkurlerimizi her zaman beyan ediyoruz. he o yetersizse birilerinin hesabina para yatirmamiz falan icab ediyosa hesap numarasi verirsen yardimci olabilirsin. buyuk harf uyarin icin tesekkur ederim.

• Beğen
Tepkiler: sublieutenant

ydgr4

Üye
zaten telde veri sayacı var ayarlar-bağlantı-mobile veri izleyici
ekrana widget elle
kotasını 20 mb olarak ayarla-hergün sıfırla de
illa ayrı bir programmi olması lazım
bulamadım ben mobil veri izleyiciyi ? c6-01

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt