Tavsiye internet kesilmesi

Sponsorlu Bağlantılar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
    Konu Sahibi
internet kesilmesi
Arkadaşlar şebeke üzerinden 3g sık sık kesiliyor çekiyor ama internete baglanamıyorum sizdede oluyormu (l625)

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Bende de oluyor maalesef lumia 830 Türkcell kullanıyorum kopmalar yaşanıyor iyi çektiği halde

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Bende de eskiden oluyordu ama artık rastlamıyorum. Tam nette önemli bir şeye bakıyorum nete de bağlı 3G'den fakat sayfaya girmiyor. Sorun telefonu Preview for Developers ile GDR1'e güncellediğimden beri olmuyor. Avea - Lumia 920

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
    Konu Sahibi
Beni kanser etti ya teli kapıyom açıyom öyle geliyor pfs

ON9

ON9

Üye
Arkadaşlar Türkcell de kronik bir sorun var sanırım 4-5 aydır. Ben de de aynı sıkıntı var idi. Baz istasyonu ile ilgili dosya açtırdım, 1-2 haftadır sıkıntı yok eskisi gibi. Yine oluyor ama 2-3 günde bir ancak. Onu da normal karşılıyorum. Herkesin cepten internet kullandığını varsayaraktan

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Aveada yok bişey :sirit:

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: StartTheGame ve ogzhnoTr
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
benim değil mi kullanmıycam :d

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul
flutewoddy

flutewoddy

Üye
Avea'yı çok seviyorum ya hiç çekme problemi olmuyor

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Vodafonenin gözünü seveyim. Cepnet var 64 kbps her işimi görüyor. 100 mb kadar olan oyun güncellemelerini bile ağır aksakta olsa (gece yatmadan önce şarja takıp) indiriyorum.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
merlin19

merlin19

Üye
sorun turkcell kaynaklı o yüzden 2g kullan derim

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone ben genede oluyor

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Bende de oluyor Türkcellde mi bi sorun var dicem ama sanmıyom (L920)

Rainesto

Rainesto

Üye
Avea kullanıyorum geçtiğim güne lanet olsun fiyat olarak iyi fakat Kayseride meydanın bazı yerlerinde çekmiyor

Üst Alt