İnternet kafayı yedi ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
    Konu Sahibi
İnternet kafayı yedi ...
8 mbit' e kadar limitsiz paket kullanıyorum.

Hız testi yapayım dedim sonuç aşağıda:

:oha::oha::oha::oha::oha:

:allalla::allalla::allalla::allalla::allalla:

:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

EroL

EroL

Emekli Yönetici
hangi şehirdesin

benden alıp sana vermişler hızı heralde :vur:vur Ben görememde benim çocuklarım sorunsuz interneti görebilecekmi acaba.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
    Konu Sahibi
Mersin

Adilx05

Adilx05

Üye
Aynı Sorun Bendede Var 8Mbite Kadar sınırsız Ama Downloadda 125i Geçmiyor :allalla:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Bende de 8mbit var.Santral bizim sitede.Hem de Bitlis gibi yerde download 900kb\s görüyorum her zaman.Fakat uploadlar 25-30 kb\s kalıyor..

Aynı Sorun Bendede Var 8Mbite Kadar sınırsız Ama Downloadda 125i Geçmiyor :allalla:

Bence müşteri hizmetlerini arayıp rezil edin.Ben internetim gittiği an arayıp yaygara yapıyorum 10 dk içinde geliyor.Peşine düşmezsen bunların hakkını vermezler.

Ekli dosyalar

ultrayer6

ultrayer6

Üye
idman kullanın yoksa sınırları zorlayamazsınız.

mesela ben 16mbit internet kullanıyorum, saniyede 1,6 mb indirmem gerekir değil mi? Fakat saniyede 400kb indirebiliyorum. Ancak IDMAN kullanırsam gereken hıza ulaşabiliyorum.

Şunlar benden:

gördüğün gibi IDMAN ile gereken hıza ulaşabiliyorum...

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
    Konu Sahibi
Evet IDMAN çok güzel bir program. Ben de kullanıyorum. 8 ayrı serverdan çekiyor.

Utku

Utku

Üye
8 mbbit benimde güya ama en fazla 120kb ye ulaşıyor

ultrayer6

ultrayer6

Üye
8 serverdan çekiyor FAKAT ayarlardan 16 servera kadar çıkarabiliyorsun ben öyle yaptım :)

backspace11

backspace11

Üye
Arkadaslar ben superim ozaman 2 mbbit 130 saniyede idman la idmansiz 120-110 :heyo::heyo::heyo: Hiz az diyeceksiniz bizim ulkede iyi bi hizdir bizde 16 mbbit hayal gibi ama var:vur:vur

ultradeniz6

Üye
2 mbit isen 204 kb/s indirme yapman gerekir dostum.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
hangi şehirdesin

benden alıp sana vermişler hızı heralde :vur:vur Ben görememde benim çocuklarım sorunsuz interneti görebilecekmi acaba.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Fiber optik kablo ile turkcell bu olayı bitirdi zaten mbs düşmeden hiç bir sorun yasamadan kesintsiz. ttnet artık ilerlemek zorunda yerinde sayıyor

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
8MBPS hız ile tam 8MBPS hızında indireceksiniz diye bir durum söz konusu olamaz. 1MBPS maksimum 107,2 KB/s ile çekerken, 8MBPS maksimum 850, 950 KB/s çeker.

Ayrıca 8 MBPS'ye kadar ile tam 8MBPS paketleri farklıdır. Daha öncede belirttiğim gibi 25GB sınırı geçerseniz hızınız, otomatik olarak 1MBPS'ye düşecektir.

Download hızının düşük olması sunucuların yoğunluğundan kaynaklanır. Sunucudan sunucuya farklılık gösterir. Örneğin bugün Duckload'dan Pes 2011 indirdim. Hızım 8MBPS. Santrale olan uzaklığım 1 km 200 metre. Aldığım hız 3.9 MB/s. Fakat farklı yerlerden indirdiğiniz zaman hız da değişiklikler olabilir. Ayrıca IDM'nin hızlı indirmesi gibi bir durum yoktur. Hangi internet paketini kullanıyorsanız hızınız da o şekildedir. Bu hız, santrale olan mesafenize göre de değişiklik gösterebilir. Servis sağlayıcısının da yurtdışı çıkışlarında sorun var ise buda internet hızının değişmesinde büyük rol oynar.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
bana bi kere 32 mps çıktı şok olmuştum :D o günde indirmeler maşallah saniyede 2 mb falandı.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Biz Sürünüyoruz Cepnet Paketi iLe :(

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
IDM kullanın indirirken benim hep 900 lerde geziyor:ehe

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*

Anıl Umut

Emekli Yönetici
8MBPS hız ile tam 8MBPS hızında indireceksiniz diye bir durum söz konusu olamaz. 1MBPS maksimum 107,2 KB/s ile çekerken, 8MBPS maksimum 850, 950 KB/s çeker.

Ayrıca 8 MBPS'ye kadar ile tam 8MBPS paketleri farklıdır. Daha öncede belirttiğim gibi 25GB sınırı geçerseniz hızınız, otomatik olarak 1MBPS'ye düşecektir.

Download hızının düşük olması sunucuların yoğunluğundan kaynaklanır. Sunucudan sunucuya farklılık gösterir. Örneğin bugün Duckload'dan Pes 2011 indirdim. Hızım 8MBPS. Santrale olan uzaklığım 1 km 200 metre. Aldığım hız 3.9 MB/s. Fakat farklı yerlerden indirdiğiniz zaman hız da değişiklikler olabilir. Ayrıca IDM'nin hızlı indirmesi gibi bir durum yoktur. Hangi internet paketini kullanıyorsanız hızınız da o şekildedir. Bu hız, santrale olan mesafenize göre de değişiklik gösterebilir. Servis sağlayıcısının da yurtdışı çıkışlarında sorun var ise buda internet hızının değişmesinde büyük rol oynar.

Benim santrale olan uzaklığım 80 metre bile değil:)
8 mbps ve limitsiz paketim var fakat 1.12mb\sn.Bundan yukarısını görmedim.
Sözde en yeni yapılan santral buydu :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
benimkide 8 mbt sınırsız ama 900 kb tan yukarısını görmedim:D

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt