Internet ihtiyaç halinde acilsin

Sponsorlu Bağlantılar

lobi55

lobi55

Üye
    Konu Sahibi
Internet ihtiyaç halinde acilsin
Arkadaşlar akıllı telefonun mantığına ters olacak ama tıpkı nokia daki gibi mesela facebook Uygulamasına tıkladığımda internet açılsın ciktigimda veri otomatik kapansin varmı böyle bir uygulama?

aleranol

aleranol

Üye
Üst Bar indirmek zor olmasa kardeşim :)

benighted

benighted

Üye
Bence de onemli bir eksiklik.belki vardir bir ayara biz bilmiyorduruz

muratvemine

muratvemine

Üye
Sanırım juice defender progrmında böyle bi benzer özellik vardı.Siz paket veriyi sürekli açık tutyodunuz, program kullanıldıgı zman vs açıyodu yanlıs hatırlammıosam

lobi55

lobi55

Üye
    Konu Sahibi
dostum şimdi dediğin uygulamaya bakicam teşekkür ederim

emreolol

Üye
yok oyle bi dunya

qarzulocne

qarzulocne

Üye
Interneti kapatiyosun, internet kullanan bi seyi aciyosun.
Android sana " hooop birader internet kapali ahanda sana ayarlarin kisayolu tikla ac ne senin basin agrisin nede benim" diyor.

aleranol

aleranol

Üye
Haklısınız juice defender da o özellik var. Ama diğer uygulamaları vs de kapatıyor. Yani juice defender kullanirken özellikle birsürü ayar yapacaksın ki arka planda birşey indirebilesin

lobi55

lobi55

Üye
    Konu Sahibi
Interneti kapatiyosun, internet kullanan bi seyi aciyosun.
Android sana " hooop birader internet kapali ahanda sana ayarlarin kisayolu tikla ac ne senin basin agrisin nede benim" diyor.

Doğru diyorsun :-)

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Arkadaşlar akıllı telefonun mantığına ters olacak ama tıpkı nokia daki gibi mesela facebook Uygulamasına tıkladığımda internet açılsın ciktigimda veri otomatik kapansin varmı böyle bir uygulama?

Bence böylesi daha iyi!
Yoksa arka planda çalışan uygulamalar kendi kendine nete bağlamış olur ve internet paketiniz çabuk biter :)

lobi55

lobi55

Üye
    Konu Sahibi
Penci Hoca

Penci Hoca

Üye

Bence böylesi daha iyi!
Yoksa arka planda çalışan uygulamalar kendi kendine nete bağlamış olur ve internet paketiniz çabuk biter :)
Nokiada bile böyle sorunlar var. Bazı uygulamalar kendisini otomatik internete bağlayıp para harcayo!!

lobi55

lobi55

Üye
    Konu Sahibi
bununla ilgili yardimci bir uygulama elbet vardır

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
anca mobil veriden nekadar harcıyacağını ayarlarsan öyle olur diğer türlü olmaz

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
bununla ilgili yardimci bir uygulama elbet vardır

O zaman bunu dene
Ayarlar>mobil veri>Arka plan verileri sınırla
Böylece sadece kullandığının uygulama nete bağlamış olur diğerleri bağlanmaz :)

lobi55

lobi55

Üye
    Konu Sahibi
O zaman bunu dene
Ayarlar>mobil veri>Arka plan verileri sınırla
Böylece sadece kullandığının uygulama nete bağlamış olur diğerleri bağlanmaz :)

Teşekkür ederim dostum deniyecem. WiFi içinde gecerlimi peki :-)

alaStar

alaStar

Üye
Teşekkür ederim dostum deniyecem. WiFi içinde gecerlimi peki :-)

Kardeş apn4apps adlı uygulamayı yükle ve uygulamaları seç : uygulama çalışma mantığı şöyle veri bağlantısı ekran kapalıyken kapanır seçtiğin uygulamalar açıldığında çalışır :oke:

lobi55

lobi55

Üye
    Konu Sahibi

Kardeş apn4apps adlı uygulamayı yükle ve uygulamaları seç : uygulama çalışma mantığı şöyle veri bağlantısı ekran kapalıyken kapanır seçtiğin uygulamalar açıldığında çalışır :oke:

Dostum çok teşekkür ederim uygulama türkçe harika :-)

Üst Alt