İnternet hızlandırıcı

Sponsorlu Bağlantılar

samet0388

Üye
    Konu Sahibi
İnternet hızlandırıcı
Özellikle video izlerken herkesin yaşadığı bekleme işkencesi artık yok bu program sayesinde internetinizi tam kapasite kullanıyorsunuz. program oldukça basit ayrıca TÜRKÇE seçeneğide var. tek yapmanız gereken kurup ayalarından abonesi olduğunuz internet hızınızı seçmek işte bu kadar.

• Beğen
Tepkiler: aydın 05, COESTO, prenseskiz ve 3 diğerleri

kol@j

kol@j

Üye
bah... beklediğim gibi cıhmazssa teşekkurü geri alırım haaa.?:allalla:

sonici

Üye
İmkanı yok 800 kbpsden 4 mbpsye çıkmasının

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar Bende Error veriyor "Beta version can not connect to main servers or BETA version expired.Program will quit!"hata bu yardımcı olurmusunuz

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
Turboİnternet diye bir program bu.. sitesine girip açıklamaları okusaydın arkadaşım orada "Program Açıkken İnternetteki Hız Testine Aldanmayın" Yazıyordu.. Bilmem hiç gözüne çarptı mı.??

bilal1993arikan

Üye
az da olsa hızlandırıyormu

Furkan1103

Furkan1103

Üye
----------Eklendi @ 13:59:50 ---------- Yazıldı @ 13:59:09 ----------

[/COLOR]
İmkanı yok 800 kbpsden 4 mbpsye çıkmasının

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar Bende Error veriyor "Beta version can not connect to main servers or BETA version expired.Program will quit!"hata bu yardımcı olurmusunuz

Dogru diyorsun aldatmaca bu siteler böyle bişey imkansız olamaz ;)

modembaba

Üye
alakası yok hattı bi anlığına kesiyo sonra birden veriyo videolara dikkat edin 1-2 sn video duruyo sonra birden gidiyo tabi biraz faydası oluyo hakını yememek lazım :)

Pisigo12

Pisigo12

Üye
O kadar hıza çıkması imkansız :D

heaven01

Üye
bilmem

trimtrum

Üye
arkadaşlar eskiden ttnet kullanıyordum..saatlerce dowland sorunu yaşıoyordum.kısa zaman önce superonline geçtim...hem daha ucuz hemde çokdaha hızlıı..neden aynı fiyata daha iyisi varken daha azıyla uğraşayımm...kaldıki regal reklamı gibi oldu aklını seveyim senin ahah :))

Larismus

Larismus

Üye
adamlar durup dururken senin netini nasıl hızlandırıcaklar. sacma..

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye
arkadaşlar itibar etmeyin böyle proğramlara göz boyama ..hız isityorsanız net paketini yükseltin .-)) 1mbit kullnıyorsunuz o sınırdan yukarı cıkarmı hiç hiyleli proğramlar bunlar :-))

Üst Alt