adam 4K demiş onu izleyecek monitörü nerden buldun hadi buldun okadar parayı veripte nasıl aldın he yok full hd de izliyorsan o zaten 4K değildir ayrıca ttnet gibi bir firmanın buna olanak sağlayacağını zannetmiyorum !
adam 4K demiş onu izleyecek monitörü nerden buldun hadi buldun okadar parayı veripte nasıl aldın he yok fu ll hd de izliyorsan o zaten 4K değildir ayrıca ttnet gibi bir firmanın buna olanak sağlayacağını zannetmiyorum !
4k 1080p de zor gösterir yani gerçek kalitesini vermez . Çünkü dört adet full hd görüntüyü birleştirmesi gerek . 4k tv var ama yayın yok . Test kanallara normal tv ve uydu cihazı hatt 1080 cihazla bile izlenmez . Dört ayrı çerçeve olur
4k 1080p de zor gösterir yani gerçek kalitesini vermez . Çünkü dört adet fu ll hd görüntüyü birleştirmesi gerek . 4k tv var ama yayın yok . Test kanallara normal tv ve uydu cihazı hatt 1080 cihazla bile izlenmez . Dört ayrı çerçeve olur
HD çözünürlüklerde bu güne kadar hep 1 kat artışı vardı.Ama 4K tamı tamına 1080P den 4 kat daha büyük.Pixellerin sıkışıp o kaliteyi verebilme ihtimali var.
Note 3 ün ekranında 4K video testi yapabilirsiniz.Bariz bir fark ortaya çıkacaktır.
valal git gide yayılıyor geldimi geçin taahüt ünüz varsa onuda ödüyolar 24 ay kalma sözü verin bide samsung galaxy tab3 falanda veiroylar tabi ben bundan yararlanamadım ama şuan veriyorlar 55 tl 20 mgbs fiber net
valal git gide yayılıyor geldimi geçin taahüt ünüz varsa onuda ödüyolar 24 ay kalma sözü verin bide samsung galaxy tab3 falanda veiroylar tabi ben bundan yararlanamadım ama şuan veriyorlar 55 tl 20 mgbs fiber net