İpucu İnternet hizim neden boyle

ademylmz

Üye
adam 4K demiş onu izleyecek monitörü nerden buldun hadi buldun okadar parayı veripte nasıl aldın he yok full hd de izliyorsan o zaten 4K değildir ayrıca ttnet gibi bir firmanın buna olanak sağlayacağını zannetmiyorum !

PriZm

Üye
1080P monitörde 4K video izlemek pixelleri sıkıştıracağından oldukça net gösterir. 4K panel kalitesine yakındır.

Ayrıca arkadaşın interneti en az 20 mbit/s tahminimce o yüzden 4K video kasmadan yükleniyor.

avast

Üye
    Konu Sahibi
Katiliyorum internet hizi 10 mbt den fazla bende benim download 6 tivbuyu kapatinva 14 falan oluyo o zaman sorun kalmiyo bendede

4k 1080p de zor gösterir yani gerçek kalitesini vermez . Çünkü dört adet full hd görüntüyü birleştirmesi gerek . 4k tv var ama yayın yok . Test kanallara normal tv ve uydu cihazı hatt 1080 cihazla bile izlenmez . Dört ayrı çerçeve olur

avast

Üye
    Konu Sahibi
Ben monitorden anlamam ben internet hizini sormustum fibermis tahminimce o yuzden donmadan yukleniyor

PriZm

Üye
Ama bu olay öyle değil.

HD çözünürlüklerde bu güne kadar hep 1 kat artışı vardı.Ama 4K tamı tamına 1080P den 4 kat daha büyük.Pixellerin sıkışıp o kaliteyi verebilme ihtimali var.

Note 3 ün ekranında 4K video testi yapabilirsiniz.Bariz bir fark ortaya çıkacaktır.

Hocam şimdi şöyle tabiki yayın ile monitör farklı ama destekleme ve orijinallik aynı degil .

O zaman en az 20 mbit al sağlam dağıtıcı alın ortak super olur

phasan

Üye
bizim burda fiber olsa sorun olmaz

avast

Üye
    Konu Sahibi
Ortak yok ki ortak olacak adam yokhadi diyelim oldu modemi kapatan manyaklar var geceleri tamamen cildirtmak icin yapilan bisey resmen

Turkcell superonline gec rahat et arladas formul bu hemde daha ucuz

avast

Üye
    Konu Sahibi
Ama turkcell nasil

avast

Üye
    Konu Sahibi
Hadi yaa

her yerde superonline yok arkadasım
valal git gide yayılıyor geldimi geçin taahüt ünüz varsa onuda ödüyolar 24 ay kalma sözü verin bide samsung galaxy tab3 falanda veiroylar tabi ben bundan yararlanamadım ama şuan veriyorlar 55 tl 20 mgbs fiber net
valal git gide yayılıyor geldimi geçin taahüt ünüz varsa onuda ödüyolar 24 ay kalma sözü verin bide samsung galaxy tab3 falanda veiroylar tabi ben bundan yararlanamadım ama şuan veriyorlar 55 tl 20 mgbs fiber net
ttnet 8 mgbs yi 60 tlye veriyor

avast

Üye
    Konu Sahibi
Nasil nerden bilgi alabilirim

phasan

Üye
ankarada superonline sadece etımesgut ve yenı mahallede var ankarada baska yerde yok ben etımesgutta oturuyorum ama benım bulundugum yerde yok

avast

Üye
    Konu Sahibi
Keciorende fiber varmi