Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Internet Gerektirmeyen Navigasyon
Sponsorlu Bağlantılar
dmatias
Üye
Konu Sahibi
Internet Gerektirmeyen Navigasyon
Arkadaşlar internet bağlantısına gerek duymayan bi navigasyon programı yok mu yol tarif etcek bilgileri gps den alcak nokia gibi aynı ?
Rica ederim başka forumları takip edersen kolay kurulum yapabilirsiniz
niksarli1979
Üye
Ek olarak
Navigon-Navturk
soyupakhasan
Üye
link verir misiniz arkadaslar bende kurayim
niksarli1979
Üye
Link derken applestore'dan yüklemen gerek,tabi cihazın jailbreakli degilse...
soyupakhasan
Üye
tamam kardesim sagol
bycoo32
Üye
tavsiyem küçük boyutlu bir internet paketi edin. çünkü cihazların gps si çok iyi çalışmıyor. tavsiye edilen programları kur ve gps ile interneti birlikte aktif et ne kadar desteklesede telefonlar bir navigasyon cihazı kadar iş görmüyor.
tavsiyem küçük boyutlu bir internet paketi edin. çünkü cihazların gps si çok iyi çalışmıyor. tavsiye edilen programları kur ve gps ile interneti birlikte aktif et ne kadar desteklesede telefonlar bir navigasyon cihazı kadar iş görmüyor.
android varsa sorun yok, bir kaç ayardan sonra gps im bir kaç sn içerisinde baglaniyor ayrıca gece arabanın ön camına navigasyon yansıtabiliyorum
bycoo32
Üye
dostum anlıyorum bende sıkıntı yaşamıyorum ama havanın kapalı olduğu ve ısparta gibi illlerde gps kullanmak zor iş sadece daha iyi yararlana bilmesi için yazdım