İnternet fazla yavaş

Sponsorlu Bağlantılar

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
İnternet fazla yavaş
8mbps tarife kullanıyorum normal download hızım 950kb/s falan kota 77gb olduğu için 3mbps ye düştü 384kb/s indirmem gerekirken 85kb/s iniyor neden acaba pc de oynuyacak oyuda yok bi oyunu 3 günde indirebildim.
Son Ölçüm Sonucu:
İndirme Hızı: 865 kbps
(108.1 KB/sec transfer rate)
Gönderme Hızı: 662 kbps (82.8 KB/sec transfer rate)
Gecikme: 31 ms

hikmet366

hikmet366

Üye
kaç gb kullanıyorsun netti 50 gb mı ? 50 gb ise dolmuş ondan 3 mbps düşmüş yani yavaş indirmesi normal faturayı ödiyince normal haline gelecek

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
kaç gb kullanıyorsun netti 50 gb mı ? 50 gb ise dolmuş ondan 3 mbps düşmüş yani yavaş indirmesi normal faturayı ödiyince normal haline gelecek

biliyorum kota şuan 77gb, 3mbps olması lazım ve 384kb/s indirme yapmam lazım(384 yerine 320 diyelim) ama ttnet test speed hızım 865kbps download hızım 108kb/s.8mbps'den 3mbps'ye ondanda 0,8mbps ye düştü

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
neden böyle oluyorki. arkalplanda çalışan başka bişi yok.

- - - Eklendi - - -

görev yöneticisinde hız 968kb/s yazıyor ama. indirme hızım 110kb/s yı geçmiyor

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
cevap veren kmse yokmu ???

hikmet366

hikmet366

Üye
bence kotan aşmış kaç mbps kullanıyon 8 mbps ise kotanı aşmış isen 3 mbps düşüyor bendede oluyor çünki buradan biliyorm

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
bence kotan aşmış kaç mbps kullanıyon 8 mbps ise kotanı aşmış isen 3 mbps düşüyor bendede oluyor çünki buradan biliyorm

tamam kota 50gb yi geçik adil kullanımla kullanıyorum ama 3mbps demek 384kb/s demek değilmi. ben 100kb/s kullanıyorum ve görev yöneticisinde 1mb/s yazıyo nasıl iş anlamadım

hikmet366

hikmet366

Üye

tamam kota 50gb yi geçik adil kullanımla kullanıyorum ama 3mbps demek 384kb/s demek değilmi. ben 100kb/s kullanıyorum ve görev yöneticisinde 1mb/s yazıyo nasıl iş anlamadım

böyle oluyor tam net belli olmadığı için değişebilir