Internet Explorer( Windows 8) reklami, eski günler geldi aklima

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dücane

Üye
    Konu Sahibi
Internet Explorer( Windows 8) reklami, eski günler geldi aklima
arkadaslar, cok güzel bir reklam yapilmis, cocukluk günlerim geldi aklima, belki sizlerde bir kac tanesini hatirlarsiniz...

[video=youtube;qkM6RJf15cg]http://www.youtube.com/watch?v=qkM6RJf15cg&feature=player_embedded#![/video]

Tepkiler: qweratomic
vay be büyüyoruz ufak ufak...teşekkürler anılar için

Samet.25

taso ısıklı ayakkabı hayvan besleme vay be izlettiriyo reklam kendını tesekkurler

videonun adı ne? Mobilden girilmıyor

Eski çocukluklar güzeldi ve bu güzel çocukluklardan en sonuncusu da 90 larda idi. 2000 li yıllara girildikten sonra çocuklar teknoloji ile doğmaya ve onunla büyümeye başladılar. Aileler çocuklarını çok şımarttı istedikleri herşeyi elde ettiler ve sonuç olarak sosyal ağ ve teknoloji bağımlısı yaratıcılıktan yoksun bir nesil ortaya çıkmaya başladı. Ve ilerleyen yıllarda daha kötü olmasından korkmaktayım. 90 lar ve öncesinde çocuk olanlar çocukluğunuzun kıymetini bilin onu hep hatırlayın ve onunla ilgili anılarınızı hiç yitirmeyin..

Tepkiler: kaygisiz43
90 lar efsanedir dostlar . 90 lar hayattır . 90 lar çocukluğumuzdur .. Hatta yaşı büyük olanların bile çocukluğudur .. Müziktir.. Aşktır.. Tasodur.. Dizilerdir.. Dışarda oyunlar oynamaktır.. Bayramların , özel günlerin daha değerli olduğu günlerdir..

Teknoloji güzeldir.. fakat yozlaştırır .

Mobil link atarmısınız çok merak ettim

Teşekkürler gerçektende çok güzel olmuş etkilenmemek elde değil

serinaga

Üye
Gittim geldim maziye, harika oldu, teşekkürler paylaşım için ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...