Internet Explorer 9 ile web daha güzel

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Internet Explorer 9 ile web daha güzel
Merakla beklenen Microsoft’un yeni web tarayıcısı Internet Explorer 9′un Beta versiyonu 15 Eylül 2010′da dünya ile eş zamanlı Türkiye’de kamuoyuna tanıtıldı. Türkçe dahil 33 farklı dil seçeneği ile kullanıcılarla buluşan Internet Explorer 9, bugüne kadar tasarlanmış en hızlı, en yalın ve en güvenilir Internet Explorer sürümü olma özelliğine sahip.
Microsoft, merakla beklenen yeni web tarayıcısı Internet Explorer 9′un Beta versiyonunu 15 Eylül 2010 tarihi itibarıyla kullanıcıların beğenisine sundu. Microsoft Türkiye, ürünün dünya lansmanı ile eş zamanlı olarak Çeşme Solto Otel’de düzenlediği bir basın toplantısı ile IE9 Beta versiyonunu kamuoyuna tanıttı. Microsoft Türkiye Genel Müdürü Tamer Özmen’in açılış konuşmasını yaptığı toplantıda, Microsoft Türkiye Windows İş Grubu Yöneticisi Alper Mestçi ve Yazılım Geliştirme Platformları Yöneticisi Selçuk Uzun, Internet Explorer 9′un hayatı kolaylaştıran ve renklendiren özelliklerini basın mensupları ile paylaştılar.
Etkinliğinin açılışında bir konuşma yapan Microsoft Türkiye Genel Müdürü Tamer Özmen, Microsoft’un Windows ile kişisel bilişimi geniş kitlelere ulaştırdığına dikkat çekerek sözlerine şöyle devam etti:
“Tüm dünyadaki 1.2 milyarı aşan bilgisayar kullanıcısı güne Windows’un “Hoş geldiniz” mesajıyla başlıyor ve her 100 kişiden 59′u Internet Explorer kullanıyor. Türkiye’de ise, 32 milyon kişi Internet’e dokunuyor. Bu 32 milyon kullanıcı, bir başka ifadeyle, ’32 milyon farklı istek, beğeni ve ihtiyaç’ demektir. Microsoft olarak Internet Explorer’ın ilk versiyonundan bugüne kesintisiz olarak gelişim, beğeni ve bireysel ihtiyaçları karşılama konusunda öncü adımlar attık ve lider olduk. Bugün Internet Explorer 9 ile bu alandaki yaklaşımımızı bir üst seviyeye taşıyoruz. İnternet’te hızı, sadeliği ve güvenliği en üst seviyeye çıkartıyoruz.”
Dünya lansmanı San Fransisco’da
San Francisco’da gerçekleşen dünya lansmanında Internet Explorer 9 Beta duyuruldu. Toplamda 800 milyondan fazla ziyaretçi sayısı ile Internet’in üçte ikisine hakim olan 70 Microsoft işortağı da bu etkinliğe katıldı. Microsoft işortakları arasında Facebook, Myspace, Twitter ve LinkedIn gibi dünyanın en yaygın sosyal ağlar, Amazon ve eBay gibi alışveriş portalları, Wall Street Journal CNN, USA Today, Bing, Orbitz, Flixster, Daily Motion, Photobucket gibi kendi alanında önde gelen siteler, Red Bull, Quicksilver gibi dünya markaları yer alıyor. Etkinlikte ayrıca web tasarımcıları ve geliştiricilerinin yeni, daha güzel bir Internet oluşturmak üzere yaptıkları çalışmalar da kamuoyuna tanıtıldı. Dünyaca ünlü müzik ve multimedya sitesi Dailymotion, Internet Explorer 9 ile birlikte yeni HTML5 Player Beta versiyonunu da kullanıcılarının beğenisine sundu. Bundan böyle Dailymotion kullanıcıları, Internet Explorer 9′un hızlandırılmış grafik özellikleri sayesinde çok daha zengin bir Internet deneyimi elde edecekler.


IE8’den 11 kat daha hızlı
Sınırları zorlayan ve kullanıcılara bir Internet tarayıcısından çok daha fazlasını sunan Internet Explorer 9 sayesinde yazılım geliştiriciler ve tasarımcılar, çok daha zengin ve kapsamlı bir deneyim yaşamak üzere Internet’in renkli dünyasına adım atacaklar.
Microsoft’un merakla beklenen Web tarayıcısı Internet Explorer 9, modern PC donanımlarının kullanıcılara sunduğu gücü ve özellikleri mümkün olan en üst seviyede hayata geçirebilmelerine olanak sağlıyor. Dünya lansmanında Internet Explorer 9’un yüksek performansının baş mimarı olarak değerlendirilen ve Chakra adı verilen yeni yazılım motoru da kamuoyuna tanıtıldı. Çok çekirdekli işlemcileri kullanarak önemli bir performans kazancı elde eden Chakra sayesinde IE9 bir önceki versiyonu IE8’den 11 kat daha hızlı.






IE9 bilgisayarınızın gizli gücünü ortaya çıkartıyor
Internet Explorer 9, aynı zamanda Grafik İşlem Birimi’ni kullanarak grafik işlemlerinin çoğunu CPU yerine GPU ile yapmak suretiyle tamamen donanım ile hızlandırılan ilk web tarayıcısı olma özelliğine sahip. Kısaca IE9 PC’nin, web tarayıcılarının önceden faydalanamadığı, %90′lık gücünü ortaya çıkarıyor.
 


Aesir

Aesir

Üye
Explorer 9 sürümünü denedim; beta olması ile bir çok sorun aldım. Flash video ve uygulamalar hep hata veriyor. Tam sürüm çıkana dek explorer 8 kullanmak en iyi seçim olacaktır.
 

Burak

Üye
    Konu Sahibi
en iyi tarayıcı bence Mozilla Firefox.
ben kullanıyorum.hem hızlı,hemde güvenli.
 
Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Mozilla Firefox Ve Google Chrome'dan Şaşmayın Derim Özellikle Firefox'dan.
 

Burak

Üye
    Konu Sahibi
:firefox:
 
Necmati

Necmati

Üye
ben fırefox'dan başkasına şaşmam :firefox:
 
Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
bu ifadeninde belirttiği gibi Firefox u Çok Seviyorum,İE Den Nefret Ediyorum :D
 
DanqeRoun

DanqeRoun

Üye
Xpye çıkmaması çok kötü oldu
 
maxirabit

maxirabit

Üye
Teşekkürler.
 

baymirza

Üye
bazı web siteleri uyumluluk ayarlarında bile düzgün görüntülenemiyor. örnek ortadaki beyaz fon yerine haber resimlerinin 1,2,3,4.. diye sıralandığı ve sırayla geçiş yaptığı bölüm olması lazım. ama 9 beta da yok!
 

Burak

Üye
    Konu Sahibi
mozillada gayet güzel açılıyor o sayfa
 
PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
aman kalsın firefox la cok daha güzel.
 
Sandrake

Sandrake

Üye
Şuan kullanıyorum.Güzel
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
1K
Buğra
Marco Laren
    • Beğen
Cevap
0
Görüntüleme
569
Marco Laren


Üst Alt