Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Internet Explorer 8 de Facebook, vs. Yerlerde Oturum Açarken E-Mail Adresi Görünmüyor
Sponsorlu Bağlantılar
DJASİL
Üye
Konu Sahibi
Internet Explorer 8 de Facebook, vs. Yerlerde Oturum Açarken E-Mail Adresi Görünmüyor
Herkese sLm arkadaşLar ben internet 8 kullanıyorum facebook, google, youtube, vs yerlerde oturum açarken altta mail adresi görünmesi lazımken bende görünmüyor yardımlarınızı bekliyorum lüTFeNN!!!
Kobra_FighterTR
Üye
İnternet Explorer 8 Hatalı Bir Sürüm 7 yi Yükle
DJASİL
Üye
Konu Sahibi
yhaw aqa bana 8 lazım bunda 1.5 2 hafta önce cıkodu aMA şimdi cıkımo
Kobra_FighterTR
Üye
Web Ayarlarını Sıfırla...
--------------- Ekleme ---------------
İntermet Seçenekleri >> Gelişmiş >> Web Ayarlarını Sıfırla ..
Vay Postçu Vay Yardım Konusunda Bari Post Kasmayalım Yaa
DJASİL
Üye
Konu Sahibi
aqa en az 5 kere sıfırıladım olmuo yardım mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kobra_FighterTR
Üye
İnternet Explorer 8 i Kaldır İnternet Explorer 7 SP2 BETA yı Kur Derim Aralarında Özellik Ve Görsellik Bakımındna Fazla Bir Fark Yok...
DJASİL
Üye
Konu Sahibi
yhaw aqa bak diomki sana bundan 1 2 hafta önce saglamdı 7 yi yüklememe gerek yoK sadece 8 olcak
Kobra_FighterTR
Üye
Bende Diyorumki İnternet Explorer 8 i Kaldır Tekrar Yükle
DJASİL
Üye
Konu Sahibi
yhaw aga şimdi kim uğrascak başka bi yolu yokmu ?
Kobra_FighterTR
Üye
Sen Söylediğimiz Yöntemleri Uygulamazsan Biz Sana Nasıl Yardımcı Olacaz Benim Bildiğim Başka Bir Yöntem Yok Başkalarının Varsa Bilemem Başkalarınında Önerisi Yoksa Sorununun Düzelmesi İçin Benim Dediğim Yöntemi Denemen Gerekecek
DJASİL
Üye
Konu Sahibi
yhaw aqa nse bu gün deniem oLursa oLDu
Kobra_FighterTR
Üye
Olmazsa Mozilla Firefox 4.0 BETA 7 Kullan Ben Kullanıyorum Ve Çok Çok Memnunum
Download Link :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
DJASİL
Üye
Konu Sahibi
boşwer mozillayi
--------------- Ekleme ---------------
aqa sildim tekrar yükedim oLmuo bunu ayarları oLması Lazım aMa nerde İnternet Seçeneklerinde Biyerde oLMası Lazım
Kobra_FighterTR
Üye
Mozilla'nın Gizli Ayarları Adress Bölümüne About:config Yazıyorsun Enter'a Basıyorsun Öylede İnternet Explorer'i Bilmiyorum...