Internet Explorer 8 de Facebook, vs. Yerlerde Oturum Açarken E-Mail Adresi Görünmüyor

Sponsorlu Bağlantılar

DJASİL

DJASİL

Üye
    Konu Sahibi
Internet Explorer 8 de Facebook, vs. Yerlerde Oturum Açarken E-Mail Adresi Görünmüyor
Herkese sLm arkadaşLar ben internet 8 kullanıyorum facebook, google, youtube, vs yerlerde oturum açarken altta mail adresi görünmesi lazımken bende görünmüyor :( yardımlarınızı bekliyorum lüTFeNN!!! :(

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
İnternet Explorer 8 Hatalı Bir Sürüm 7 yi Yükle :)

DJASİL

DJASİL

Üye
    Konu Sahibi
yhaw aqa bana 8 lazım bunda 1.5 2 hafta önce cıkodu :( aMA şimdi cıkımo :(

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Web Ayarlarını Sıfırla...

--------------- Ekleme ---------------

İntermet Seçenekleri >> Gelişmiş >> Web Ayarlarını Sıfırla ..

DJASİL

DJASİL

Üye
    Konu Sahibi
aqa en az 5 kere sıfırıladım olmuo yardım mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
İnternet Explorer 8 i Kaldır İnternet Explorer 7 SP2 BETA yı Kur Derim :) Aralarında Özellik Ve Görsellik Bakımındna Fazla Bir Fark Yok...

DJASİL

DJASİL

Üye
    Konu Sahibi
yhaw aqa bak diomki sana bundan 1 2 hafta önce saglamdı 7 yi yüklememe gerek yoK sadece 8 olcak :D ;)

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Bende Diyorumki İnternet Explorer 8 i Kaldır Tekrar Yükle ;)

DJASİL

DJASİL

Üye
    Konu Sahibi
yhaw aga şimdi kim uğrascak :( başka bi yolu yokmu ?

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Sen Söylediğimiz Yöntemleri Uygulamazsan Biz Sana Nasıl Yardımcı Olacaz :( Benim Bildiğim Başka Bir Yöntem Yok :( Başkalarının Varsa Bilemem :) Başkalarınında Önerisi Yoksa Sorununun Düzelmesi İçin Benim Dediğim Yöntemi Denemen Gerekecek :)

DJASİL

DJASİL

Üye
    Konu Sahibi
yhaw aqa nse bu gün deniem oLursa oLDu ;)

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Olmazsa Mozilla Firefox 4.0 BETA 7 Kullan :) Ben Kullanıyorum Ve Çok Çok Memnunum :)

Download Link :

DJASİL

DJASİL

Üye
    Konu Sahibi
boşwer mozillayi

--------------- Ekleme ---------------

aqa sildim tekrar yükedim oLmuo :( bunu ayarları oLması Lazım aMa nerde İnternet Seçeneklerinde Biyerde oLMası Lazım :(

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Mozilla'nın Gizli Ayarları Adress Bölümüne About:config Yazıyorsun Enter'a Basıyorsun Öylede :( İnternet Explorer'i Bilmiyorum...

Üst Alt