Internet Explorer 10 Download'a Hazır! Sadece Windows 7 için deneme sürümü

jejep

Üye
    Konu Sahibi
Internet Explorer 10 Download'a Hazır! Sadece Windows 7 için deneme sürümü
Geçtiğimiz ay içerisinde çıkan Internet Explorer 9'u daha denememiş ya da alışamamış kişilerdenseniz acele etseniz iyi edersiniz. Çünkü Microsoft IE10 Platform'u için ön çalışmalarını tamamladı.
IE10 Neler Sunuyor?
Bugün sürpriz şekilde IE10 Preview 1 (ön inceleme 1) Microsoft tarafından yayınlandı. Las Vegas'da gerçekleşmekte olan Mix11 geliştiriciler konferansında tanıtılmak için hazırlanan sürüm halka da açıldı.
Peki, IE10 diğer sürümlere karşı ne gibi artılara sahip olacak? Konferansta yapılan açıklamalara göre IE10, CSS3, HTML5'in özelliklerini donanımsal destekle kullanmaya olanak sağlayacak. Yani hem geliştiriciler hem de kullanıcılar için daha hızlı kullanım ve kolay ulaşım imkanı sunacak.

İndirmek için

CoDeYs

Üye
valla indiriyorum bakalım nasıl olcak

jejep

Üye
    Konu Sahibi
Senin için açtım bu konuyu Benim tarayıcıda 15 site açık onlarla işi bitirmem gerek ki yüklüyeyim

CoDeYs

Üye
çok teşekkür ederim recep vallahı süper oldu bi kurayım bakalım ne gibi yenılıkleri var

Tepkiler: jejep

jejep

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim ne demek

Teşekkürler bi deneyelim bakalım...

Teşekkür ederim kardeşim . GÜZEL Paylaşım

jejep

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim

daha ie9 yeni çıktı xp için bile yok bu ne hız TEŞEKKÜRLER

jejep

Üye
    Konu Sahibi
15 Mart'da final sürümünü çıkardılar,Rica ederim iyi günlerde kullanın.

en hızlısı ve en az ram yiyen google chrome dir boşuna ugraşma internet explorer

jejep

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim.

jejep

Üye
    Konu Sahibi
Ben biraz yanlış anlamışımda kusura bakma Bende rüm tarayıcılar var hemsini farklı amaçlar için kullanıyorum

en işime yarayanı opera hızlı gezinmesinden dolayı Kaçak nette iyi oluyor

jejep

Üye
    Konu Sahibi
Xp için bu yıl son zaten