İnternet edge oldu ve çok yavaşladı. (S3 Mini)

Sponsorlu Bağlantılar

SzRsN

Üye
    Konu Sahibi
İnternet edge oldu ve çok yavaşladı. (S3 Mini)
Merhaba arkadaşlar. Samsung galaxy s3 mini telefonum var. Telefonla internete gayet hızlı girebiliyordum. Önceden bağlandığımda H işareti çıkıyordu. hattı faturalı(avea)'ya çevirdim. yine H ile bağlanıyordum internete. ancak şimdi E harfi cıkıyor. İnternet çok yavaşladı. Başka hat takıyorum yine yavaş. Sorun hakkında bilgisi olan var mı?

-Emre

-Emre

Üye
Eger bayram nedeniyle başka bir yere gittiysen 3g çekmiyor olabilir. Ayarlar /diğer/mobil ağlar /yalnızca 2g kullan işaretli mi? Isaretliyse tiki kaldırıp telefonu yeniden başlatın. Eger ki değilse ve bulunduğunuz bölgede 3g bağlantısı kesin mevcutsa aveada 3g kaydiniz bulunmuyor olabilir. *100# tuşlayıp bu menüden kayıt olabilirsiniz. Ancak büyük ihtimalle bulunduğunuz bölgede 3g çekmiyor ya da ayarlardan kapalı.

SzRsN

Üye
    Konu Sahibi
Dün 3g yi açtım ondan sonra yavaşladı. Bende tekrar kapattım ama sorun düzelmedi. Ama ondan olduğunu düşünmüyorum. Çünkü başka hat taktığımda da aynı sorun devam ediyor. Bir yere gitmedim. Çeken yerde şimdi çekmiyor.

- - - Eklendi - - -

Tamam şuan oldu *100# den :) önceden yapmıştım olmamıştı. Teşekkür ederim :)

-Emre

-Emre

Üye
Önemli değil :)

SzRsN

Üye
    Konu Sahibi
Abimin hattında sorun devam etmekte. 3G kayıt mesajı gönderdiğimde 3Gye geçiş talebiniz alınmıştır. İşleminiz tamamlandıgında SMS ile bilgilendireceksiniz diyor ama daha mesaj gelmiyor. Benim hattımda gelmişti.

Üst Alt