İnternet bağlantı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dunerunner

dunerunner

Üye
    Konu Sahibi
İnternet bağlantı sorunu
Mrb arkadaslar yaklasik 6 aydir avea 1gb internet paketini kullaniyorum. Telefonum 5800.Son bir aydir baglantida sorun yasiyorum internete baglanirken her 5 denemeden 1veya 2 sinde baglaniyor ancak. opera mini, ucbrowser ve telefonun kendi tarayici programinda da ayni sey oluyor program acip bir url girince 2 dak bekliyor ve"internete baglanamiyor internet baglantinizi kontrol edin... msji veriyo. Ama kapatip 1-2 dak sonra deneyince baglaniyor. Tel.in int ayarlarini kontrol ettim dogru. Bilgisayara bağlayip int.e girmeyi deneyince de DNS error veriyo bazen. Bu durum iyice gıcık etti beni artık.
sorun sizce tel.de mi aveadamı?Bilgisi olan var mı???

TheCower

TheCower

Üye
I larında sorun var düzelt hiç okuyasım gelmedi

dunerunner

dunerunner

Üye
    Konu Sahibi
Mrb arkadaslar yaklasik 6 aydir avea 1gb internet paketini kullaniyorum. Telefonum 5800.Son bir aydir baglantida sorun yasiyorum internete baglanirken her 5 denemeden 1veya 2 sinde baglaniyor ancak. opera mini, ucbrowser ve telefonun kendi tarayici programinda da ayni sey oluyor program acip bir url girince 2 dak bekliyor ve"baglanamiyor internet baglantinizi kontrol edin... msji verio. Ama kapatip 1-2 dak sonra deneyince baglaniyor. Tel.in int ayarlarini kontrol ettim dogru. Bilgisayara bağlayip int.e girmeyi deneyince de DNS error veriyo bazen. Bu durum iyice gıcık etti beni artık.
sorun sizce tel.de mi aveadamı?Bilgisi olan var mı???

dunerunner

dunerunner

Üye
    Konu Sahibi
????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...