selly1310
Üye
interhızı ve ping
Arkadaşlar 1 haftadır benim ping degeri yüksekti 50-70 lerde dolaşıyordu.Benden bunun üzerine ttnermüsteri hizmetlerini aradım.Telefondaki angut hattımı güncelleştircegini söyledi ve artık ne yaptısa ping degerim 15-20 ye düştü ama bununla beraber hızım 1.09 ve.1.20 ye kadar düştü.Aramadan önce hızım benim 4.20 kadar her zaman.Şimdi ping de düştü hızda düştü.Bunun üzerine ben birkere daha aradım telefondaki angut arkadaş dediki sizin paketiniz zaten 8 mbpseye kadar destekliyor ve bu size 8 mbps hız vercegimiz anlamına gelmiyor.İyide dedim benim hızım sizi aramadan önce düzenli olarak 4.00 dı.Şİmdiki hızım 1.09 dedim.adam normal dedi.ttnetin ilk yardım sitesi var orda da bu yeni hızım 1.09 icinde ttnet müşterihizmetlerini arayın dedi.
Arkadaşlar bu telefondaki adam hattımı güncelleştirdi pingmi düşürdü ama hızımda düştü.Şimdi ben onlara mail attım bana geri dönmelerini bekliyorum.Birde bu arada benm sözleşmem 5 ay sonra bitiyormuş acaba erken cıksam yine bu hizmeteksikliginden dolayı para keserlermi??Birde arkadaşlar ttnet 16 mbpsye kadar limtiz paketi var acaba benim hattım bu hızı kaldırırmı.Bu nerden ve nasıl ögrenebilirim.Şimdiden her türlü destek ve yardım icin teşekkürler
Arkadaşlar bu telefondaki adam hattımı güncelleştirdi pingmi düşürdü ama hızımda düştü.Şimdi ben onlara mail attım bana geri dönmelerini bekliyorum.Birde bu arada benm sözleşmem 5 ay sonra bitiyormuş acaba erken cıksam yine bu hizmeteksikliginden dolayı para keserlermi??Birde arkadaşlar ttnet 16 mbpsye kadar limtiz paketi var acaba benim hattım bu hızı kaldırırmı.Bu nerden ve nasıl ögrenebilirim.Şimdiden her türlü destek ve yardım icin teşekkürler
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız