interhızı ve ping

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
interhızı ve ping
Arkadaşlar 1 haftadır benim ping degeri yüksekti 50-70 lerde dolaşıyordu.Benden bunun üzerine ttnermüsteri hizmetlerini aradım.Telefondaki angut hattımı güncelleştircegini söyledi ve artık ne yaptısa ping degerim 15-20 ye düştü ama bununla beraber hızım 1.09 ve.1.20 ye kadar düştü.Aramadan önce hızım benim 4.20 kadar her zaman.Şimdi ping de düştü hızda düştü.Bunun üzerine ben birkere daha aradım telefondaki angut arkadaş dediki sizin paketiniz zaten 8 mbpseye kadar destekliyor ve bu size 8 mbps hız vercegimiz anlamına gelmiyor.İyide dedim benim hızım sizi aramadan önce düzenli olarak 4.00 dı.Şİmdiki hızım 1.09 dedim.adam normal dedi.ttnetin ilk yardım sitesi var orda da bu yeni hızım 1.09 icinde ttnet müşterihizmetlerini arayın dedi.
Arkadaşlar bu telefondaki adam hattımı güncelleştirdi pingmi düşürdü ama hızımda düştü.Şimdi ben onlara mail attım bana geri dönmelerini bekliyorum.Birde bu arada benm sözleşmem 5 ay sonra bitiyormuş acaba erken cıksam yine bu hizmeteksikliginden dolayı para keserlermi??Birde arkadaşlar ttnet 16 mbpsye kadar limtiz paketi var acaba benim hattım bu hızı kaldırırmı.Bu nerden ve nasıl ögrenebilirim.Şimdiden her türlü destek ve yardım icin teşekkürler

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
yokmu bir yol gösteren bir hayırsever

bendedim

bendedim

Üye
bendede aynısı oldu hızım çok düşüktü,benim haberim olmadan internet hızımı düşürmüşler 1.75,e.aslında bunu yaparken suç işliyorlar bence.senden habersiz herşeyi yapıyorlar.ben müşteri hizmetlerini aradım biraz sert bir konuşmadan sonra hızı 7.20 ye çıkardılar ve bir aydır hızımda düşme yok bağlantım hiç kesilmedi.tavsiyem sende ara müşt hizmetlerini hakkını ara gerekirse ttnet genel müdürlüğü var oraya git durumu belirt,hızını düzeltirler vede hakkını mahkemede arayacağını söyle,aboneye sormadan hız düşürmek yasal değil

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
beni geri aradılar adamlara telefondan fırca attım.bir sorunu cözerken arkasından başka sorunu cıkarıyorsunuz dedim.tüketici haklarınca gidecigime söyledim.adam 1.09 mbps hızın normal oldugunu söyledi.cünkü benim paketim 8 mbpsye kadar mış.yanı bu hızı vercekler diye bir garanti yokmuş.iyide dedim zaten adil kullanım şartları geregi kota aşımında 1 mbps ye düşürüyorsunu diye var.ben kota felan gecmeden benim hızım 1.00 dedim.laf lafa karşı..adam sonra dedim arzıkaydınız aldım ve beni geri aradılar ardından hızım yine eskisi gibi 4.00 de cıktı.ama acıkcası bana ttnet den gına geldi.şu sözleşmem biter biter cıkıcam.acaba öneriniz varmı.aklımda süperonline ve turknet var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt