intel mi amd mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
*-king-*

*-king-*

Üye
    Konu Sahibi
intel mi amd mi
arkadaslar babamin bi arkadasi bzim bilgısayar toplamamıza yardımcı olcak fakat babam aradı dedi ki amd olcakmış ısletım sıstemı dedı ben en başta intel olsun dedm sonra abi daha iyi bilir dedim sizce intel mi amd mi bu arada oyun oynamak için en ıyısı amd miş oyle dedi bende hep oyun icın alcam

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Bir kere Intel veya AMD işletim sistemi değil Mikroişlemci üreticileridir. Eğer bütçe sadece kasa için 1500TL ve üzerini geçiyorsa Inteli tercih edebilirsiniz.

Yok eğer bütçe kısıtlı diyorsanız paranızın hakkını verebilecek işlemcileri AMD üretir. Tabi burdan AMD performanssız işlemci yapıyor diye bir kanı yanlış olur. Sadece çıkardığı işlemciler performans olarak Intelin gerisinde.

*-king-*

*-king-*

Üye
    Konu Sahibi
Bir kere Intel veya AMD işletim sistemi değil Mikroişlemci üreticileridir. Eğer bütçe sadece kasa için 1500TL ve üzerini geçiyorsa Inteli tercih edebilirsiniz.

Yok eğer bütçe kısıtlı diyorsanız paranızın hakkını verebilecek işlemcileri AMD üretir. Tabi burdan AMD performanssız işlemci yapıyor diye bir kanı yanlış olur. Sadece çıkardığı işlemciler performans olarak Intelin gerisinde.

herhalde 1500 u geçer

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
tabiki oyun için en iyisi amd....
intel oyun için fazla gelir

curaly

curaly

Üye
pek bi bilgim yok seni yanıltmak istemem ama şimdiye kadar hep intel kullandım ve yeni pc alırken bana nedense hep inteli önerdiler

Polymath

Polymath

Üye
bütçen iyiyse arkadaşin dediği gibi intel al.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...