Intel i3 4160 fx 6300??

Sponsorlu Bağlantılar

155Semender

Üye
    Konu Sahibi
Intel i3 4160 fx 6300??
Arkadaslar herkese iyi gunler. Pazartesi gunu vatana gidip PC topluyorum. Her sey hazır ama bu iki islemcinin arasinda baya kaldim. Obur konular biri FX-6300 iyi biri intel i3 iyi diyo. Kafam alak bulak oldu. Ben online oyunlar oynarim. Metin2, Wolfteam gibi oyunlar ama Battlefirld 3, Max payne 3, CoD gibi oyunlari oynamak istiyorum. Sizce hangisini almaliyim ? Max butce 400 TL. Herkese tesekurler.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ana kartlar nedir ?
Yani 6300 alacaksınız hangi ana kartı
4160 ı alacaksınız hangi ana kartı alacaksınız ona göre değişir

155Semender

Üye
    Konu Sahibi
AMD icin

intel

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
intel ozaman
6300 ın 4160dan en büyük üstünlü çoklu çekirdek ve gelişmiş overclock
ama 970A ile overclock işkence gibi olu onun için intel derim

155Semender

Üye
    Konu Sahibi
Cok tesekurler bnde ole.dusunuyorum peyki ekran karti r7 260x alacagim bnde intel almaktan yanayim ve cod battlefield 3 gibi oyunlarda sıkıntı cıkarmı

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Cok tesekurler bnde ole.dusunuyorum peyki ekran karti r7 260x alacagim bnde intel almaktan yanayim ve cod battlefield 3 gibi oyunlarda sıkıntı cıkarmı
oyunlar için iyi bi i5 ve fx 8 serisi üstü öneriyorum sıkıntı çıkarabilir
sonuçta 2 çekidekli işlemci

155Semender

Üye
    Konu Sahibi
E ozaman napcam yaw

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
İkisi arasında kalmışsan Fx-6300 derim 970a-g46 ile müthiş uyumu var bide yanına r7 260x veya 270 eklersin acamayağı oyun kalmaz.

155Semender

Üye
    Konu Sahibi
Eyvalah hocam sistemi topladim 2gun oluyo ama r7 260x ve msi g46 driverlerini bulamadim bi yardim etsen pc super ucuyo cdsinden yuklemek istemiyorum indirecegim yerin linkini atarsan cok sevinirim

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
hayırlı olsun sistemin ekran kartı için aşağıda link veriyorum işletim sistemine ve bit ine göre indirirsin.

anakart;

155Semender

Üye
    Konu Sahibi
Alah razı olsun hocam son bi 2 sorum var bn bilgisayarciya goturmustum oda bitane driver kurmus cd den kurmustur kesin onun icin kurdugu driveri kaldiriyimi yoksa bu verdigin driveri ustunemi kurim ? Bide bu en son surum dimi hocam ?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Alah razı olsun hocam son bi 2 sorum var bn bilgisayarciya goturmustum oda bitane driver kurmus cd den kurmustur kesin onun icin kurdugu driveri kaldiriyimi yoksa bu verdigin driveri ustunemi kurim ? Bide bu en son surum dimi hocam ?
Fark etmez
Yenisini kurarken eskisinde zaten kısmı de olsa bi kaldırma işlemi yapıyor tavsiyem üstüne kurun sıkıntı çıkarmaz

155Semender

Üye
    Konu Sahibi
Saolun hocam ekran kartinin driverini indiriyorum ama anakartin linkinde driveri 6mb dosyaymis dogrudur dimi ?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Saolun hocam ekran kartinin driverini indiriyorum ama anakartin linkinde driveri 6mb dosyaymis dogrudur dimi ?
Catalist in autodecet sistemi

İndirdikten sonra açın sizin ekran kartınızı tanıyıp en güncel driveri intrrnetten kendisi indirecek

155Semender

Üye
    Konu Sahibi
Dediginiz programi indirdim suruculer guncel diyo dogrumu

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Windows update ile güncelleme indirdiyseniz veya driverpack gibi uygulamalar kullandıysanız yüklemiş olabilir

Takipçi Satın Al

Üst Alt