Insy Television & Messaging v2.03.12 S60v3/v5

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayetullah25

ayetullah25

Üye
    Konu Sahibi
Insy Television & Messaging v2.03.12 S60v3/v5


Insy TV doğrusal olmayan sinyallerini televizyon kavramının ilk uygulamasıdır. Bu ilk sürüm esas video mesajlaşma uygulaması olarak hayata sahiptir. Hiç mümkünse bir cep telefonundan diğerine ücretsiz canlı video mesaj göndermek için, o zaman zaten ne Insy TV ilgilidir anlamış merak etti.

Ve bu değil tüm Insy yapabilirsiniz. Dünya çapında yayın diğer güzel özelliği ilk sürümüne dahil. Bu eğlenceli ve eğlenceli ne toplumun diğer üyeleri paylaşmaya karar verdik izlemek olacaktır. Ve her zaman veya önceden yükledi canlı video klipleri. Profesyonel televizyon yapımları yakında Insy TV parçası olacak: tercih ettiğiniz kanalları, spor gösterileri ve temel ekonomik ve sosyal haberler, mevcut tüm TVBox olurdu.

Modern cep telefonları, internete bağlı bir doğrusal olmayan sinyallerini televizyon sisteminin uygulanması için ideal bir destek temsil eder. Hepsi gerekli özellikleri: hava, video kamera ve kalite hoparlör ile nispeten geniş ekran, yüksek hızlı Internet bağlantısı. Ve en önemlisi, insanların çoğunun zaman ve her yerde kendi sahiplerinin yakınlığı onları bulmak zorundadır mobil kişisel cihazlar beri.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: bymen07, dibba58 ve Samsunspor
Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
TeşekkürLer ..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt