İnstallous la ilgili yardım lütfen...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

metalslug118

Üye
    Konu Sahibi
İnstallous la ilgili yardım lütfen...
Arkadaşlar nihayet aldım iphone 4 ama, daha hiçbişeyini doğru düzgün beceremiyorum...

Versiyonu itunesle yükseltip, jailbreak yaptım. Forumda okuyup gerekli programları kurarak bilgisayardan oyun atmaya çalıştım ama bi mümkün olmadı. Bende cydia dan installous indirdim. Ordan do oyunları tele indirip kurdum, gayet de sorunsuz oynuyodum felan.

Derken cydia arıza çıkardı, bende telefona restore edip, tekrar jailbreak yaptım ama tüm indirdiğim oyunlar gitmişti haliyle :(

Şimdi tekrar indirip kurdum hepsini; installousda da saklı duruyo setupları. Şimdi bende diyom ki; yokmudur bu .ipa dosyalarını saklamanın bi yolu, mesela bilgisayarımda saklı olsalar, ihtiyaç anında hepsini netten indirmek zorunda kalmazdım...

_Faruk

Üye
var yapman gereken şey bilgisayara bağladığında itunes telefonu otomatik sync yaparken iptal et sonra telefona sağ tıkla transfer pruchases de hepsini pcye aktarsın :D

metalslug118

Üye
    Konu Sahibi
Akşam eve gidince deniycem, çok teşekkür ederim :oke:

kemal21

kemal21

Üye
ifunbox programını indir sonra cihazı pc ye bağla sağda installos app install bölümüne gir oradaki ipaları seç pc ye kopyala de üstten

metalslug118

Üye
    Konu Sahibi
transfer pruchases işe yaramadı :( önce itunes bilgisayarıma authorizasyon istedi, sonrada yapmama rağmen aktarmadı...

ifun box süpermiş, halloldu, çok kullanışlıymış. Çok teşekkür ederim :D :oke::oke::oke:

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
bbu prg ile pc den film vs yüklemek mümkünmü tlf a

ungood20

ungood20

Üye
ifunbox meşhurdur : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt