installer dosyaları ile yükleme yapamıyorum n8 :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Abstract_Loco

Üye
    Konu Sahibi
installer dosyaları ile yükleme yapamıyorum n8 :(
Herkese Merhabalar arkadaşlar. Uzun bir süredir installer ile yüklenebilen dosyaları telefonuma yükleyemiyorum. Yarısına kadar gelip yüklenemedi diyor. Tweetian, camera lover pack vs. Telefonu formatladım ama aynı sorun devam ediyor, bunun bir yolu var mıdır ? Şimdiden teşekkürler.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
cihaz hacklı ise yamalari kapat ve internet bağlantın açık olarak tekrar yükle

hizan

hizan

Üye
Herkese Merhabalar arkadaşlar. Uzun bir süredir installer ile yüklenebilen dosyaları telefonuma yükleyemiyorum. Yarısına kadar gelip yüklenemedi diyor. Tweetian, camera lover pack vs. Telefonu formatladım ama aynı sorun devam ediyor, bunun bir yolu var mıdır ? Şimdiden teşekkürler.

arkadaşım senin yazılımın büyük ihtimalle anna belle yazılımını yükle sorun kalmayacaktır.

Abstract_Loco

Üye
    Konu Sahibi
samurai jack65

samurai jack65

Üye
merhaba arkadaşlar benim tel nokia 701 bende belle yüklü tel hackli yamalarda aktif değil ama yinede installer dosyaları yüklenmiyor yükleme tam bitecek yüklemeye hazırlanıyor diye bi yazı çıkıyor sonrada yükleme iptal ediliyor diyor ve yüklenmiyor internet açık kotamda var acaba bu teli hacklerken sys bin klasörüne atığımız instalserver den dolayımı bi yardım ederseniz arkadaşlar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
merhaba arkadaşlar benim tel nokia 701 bende belle yüklü tel hackli yamalarda aktif değil ama yinede installer dosyaları yüklenmiyor yükleme tam bitecek yüklemeye hazırlanıyor diye bi yazı çıkıyor sonrada yükleme iptal ediliyor diyor ve yüklenmiyor internet açık kotamda var acaba bu teli hacklerken sys bin klasörüne atığımız instalserver den dolayımı bi yardım ederseniz arkadaşlar

c ye attığın dosyanın uzantısıni xplore ile değiştir ve kaydet Sonra restart yap ve uygulamayı yükle. Sonra uzantısıni değiştirdiğin dosyaya orjinal adını ver restart yap. [garanti değil ama deneyebilirsin]

samurai jack65

samurai jack65

Üye
öncelikle teşekkür ediyorum fakat c ye hangi dosyayı atıp uzantısını değiştiriceğiz kast etiğiniz installserver.exe dosyası ise onu yaptım ama sonuç olumsuz rica etsem biraz daha detaylı anlatabilirmisiniz acaba

asigsasi

asigsasi

Üye
installer uygulamalarını yüklerken internet bağlantısı ister eğer internet paketin veya wifi bağlantın yoksa yükleme iptal olur

samurai jack65

samurai jack65

Üye
daha önce belirtiğim gibi internet paketim var bağlantıdada bi sorun yok hızda iyi sayılır hattım turkcell galiba sorun benim fw de flash atıcam ama şu an için böyle bi şansım yok neyseki mad eagle arkadaşın verdiği linkten sorun şu an için çözüldü bunun için çok teşekkür ediyorum kendisine :)

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
daha önce belirtiğim gibi internet paketim var bağlantıdada bi sorun yok hızda iyi sayılır hattım turkcell galiba sorun benim fw de flash atıcam ama şu an için böyle bi şansım yok neyseki mad eagle arkadaşın verdiği linkten sorun şu an için çözüldü bunun için çok teşekkür ediyorum kendisine :)
:rica:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt