Install Klasörünü E Ye Taşıma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CentilBoy

Üye
    Konu Sahibi
Install Klasörünü E Ye Taşıma
Slm Arkadaşlar;
çok ta deneyimli olmayan bir Sx1 kullanıcısıyım. Telefonda 1 Gb lim mmc kart var ve ben internetten indirdiğim sis doayalarını kart okuyucu ile kolayca mmc karta atip sonra telefonda explorer programlkarindan biri ile tıklayip kuruyorum. kurulum yeri sorduğunda ise mmc karti seçiyorum. sorunsuz kuruyorum boylece kıstlı olan c sürücüsünü fazla doldurmuyorum. sorun ise mesela 1,5-2 mb lik sis dosyalarini yuklemede çıkıyo. bu dosyalar kartta olmasina karşim ykleme sirasinda telefon bunlari c ye taşıyıp ordan yükleme yapmak istiyor ama bu büyüklükteki dosyalar c ye taşınınca yükleme için yer kalmiyo ve sürekli hafızada yer yok uyarisi çıkıyo ve ben 1 mblik programciklari bile kuramiyom. kisacasi. telefonun yükleme klasörü olarak direk e sürücüsünü kullanmasini sağlicak bi ayar varmi ?????

perfectlover

Üye
CentilBoy Sx1 in C: sürücüsü 3966 kb hafızaya sahiptir. Dolayısı ile 1-1,5 Mb lık kurulum dosyaları (ki bunlar kurulduğunda 2 Mb. fazla olur) genellikle "Hafıza az. Verilerden bazılarını silin" uyarısını verir. Maalesef buna engel olamazsın. Bazı programlar sen ne kadar hafıza kartına kurmak istersen iste, mutlaka kendilerini C: sürücüsüne kurarlar ve sana da kurulum yerini sormazlar bile.

cmert

cmert

Üye
bunu gidermek için kurulum komutunu direk e: sürücüsüne alan yani büyük boyutlu dosyaların sorunsuz kurulumunu sağlayan patch mevcut.patch yapmak istemezsen de .sis dosyasını pc de halwin tarzı bir pro ile açıp çıkan klasörleri e: deki yerlerine göndererek kurulumu kendin de yapabilirsin

CentilBoy

Üye
    Konu Sahibi
slm cmert kardes.
dediğiniz pach in adi ve adresi nedir.. Onu bulup indirik kurcam...

cmert

cmert

Üye
<div class='quotetop'>(CentilBoy &#064; May 7 2006, 11&#58;49 AM) [post=329983]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> slm cmert kardes.
dediğiniz pach in adi ve adresi nedir.. Onu bulup indirik kurcam... [/b][/quote]

<span style="font-size:8pt;line-height:100%">
</span>
yalnız her fw de çalışmamakta...

CentilBoy

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür cmert kardeş. ilgili alakalı ve yardımsever arkadaşları görmek güzel.

batumalex

Üye
ya kardeş bu link uçmuş yenileyebilirmisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt