Instagraph Uploader (çıktı)

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
Bence uygulamayı kimse kötülemesin... Ölü bir sisteme hala uygulama çıkıyorsa bu symbianın kalitesini gösterir... Uygulama çıkana kadar instigrama erişim hiç yoktu. Buna şükür etmeliyiz ve uygulama yapan arkadaşlar bundan daha iyisini yapıp bize sunarlar. Sadece beklemeliyiz...

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

mert41994

mert41994

Üye
    Konu Sahibi
uygulamanın güzel yanı Bize instagram.com'un vermediği tüm yetkiyi veriyor. Kalan işler bir şekilde instagram'ın sitesinden hallediliyor. Tek sorun sosyal ağları bağlama. Oda bir kere yapılacak birşey zaten.

Yazı yazarken ekran kayıyo heralde yeni sürümde düzelir diye umuyorum. Şu an iş görmesi yeterli :D

umur ada

umur ada

Üye
akinorta senin instagram çalışmaların ne durumda bekliyoruz bilgi verecek misin ?

akinorta

Üye
Bulut üzerinde sanallaştırma işlemleri sürüyor. Yani hâlâ devam ediyor.

aliosman166

aliosman166

Üye
en önemli sorun şu kesim işi. Bizdekinde fotoğrafını nereden keseceğimizi biz ayarlamadığımız için ortaya saçma sapan bi fotoğraf çıkıyor..

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
ınstagraph net'e düştü mü? :hmmm

akinorta

Üye
Uygulamanın temeli o değil. Uygulamanın temeli fotoları Instagram ağında paylaşmaya dayalı. İsteğe bağlı diğerkullanıcılar ise hareketlerini twitter ve face den paylaşabiliyor.

- - - Eklendi - - -

Uygulamanın temeli bitsin face ve twitter kolay

theruhix

Üye
ya wala temeli o olablr ama bnm tm arkadşlarm öle yapıo ondan :) ya bi zaman aralğı veremiyormusun?

akinorta

Üye
maalesef hayır. Gelişme olduğunda ilk burada haber vereceğim.

baronet1905

baronet1905

Üye
hiç beğenmedim bu uygulamayı gorsellik berbat bence akın abininkini cok merak ediyorum :)

aliosman166

aliosman166

Üye
boyutlandırma işini biz yapalım da :)

zakharion

zakharion

Üye
bu konu s60 v5 bölümünde açıldımı, 5800 bunu çalıştırdı,

theruhix

Üye
akın abi eylül sonuna kadar gelmez mi ya? Bide gelişmeler neler?

arslanla

arslanla

Üye
türkiye televizyonunu da unutmadın umarım akın...:)

zakharion

zakharion

Üye
evet. Geçmiş olsun, program trial çıktı, 35 resim yükledim ama tamam dur, ovi'ye git 4,50tl ye kredi kartı ile satın al uyarısı yaptı, kredi kartsız satmıyorlar, en azından instagrama üye olabildim, android telefonda ücretsiz gelmesi ve nokiada böyle kıllık yapmaları iyice sinirimi bozdu, ama direneceğim, telefonu yere çarpmayacağım, en az 3 sene kullanacağım 5800 telimi,

zakharion

zakharion

Üye
evet. Geçmiş olsun, program trial çıktı,
program son yüklemelerde hata veriyordu, türkceleştirmeden dolayı arıza olduğunu düşündüm, orjinal olanı bir yerden yükleme yapınca ovi hatası verdi, tekrar buradan yükleyince sorun kalmadı. Teşekkürler

arslanla

arslanla

Üye
instagram ne durumda akın bilgilendirir misin?

Üst Alt