Instagraph Uploader (çıktı)

Sponsorlu Bağlantılar

mert41994

mert41994

Üye
    Konu Sahibi
Instagraph Uploader (çıktı)
instagram uygulamasidir arkadaşlar. Resmi değildir. Merak edenler için uygulamaya şuradan erişebilirler.
http://store.ovi.com/content/385645

Main features (3.0.1.5):
- account creation
- sign in on Instagram
- select a picture from your albums or take a
photo with the camera
- add @your #tags - change profile picture
- check the status of any image upload on the
history page.

umur ada

umur ada

Üye
akinorta nin uygulaması değil beraber çalıştıkları kişinin sanırsam

akinorta

Üye
aynen öyle adamın yardım edeceğini sanıyordum. epeydir oyalıyor ama kendisi yayınladı uygulamayı

-omer-

-omer-

Üye
aynen öyle adamın yardım edeceğini sanıyordum. epeydir oyalıyor ama kendisi yayınladı uygulamayı
O uygulamayı açıp ihtiyacın olanları kendine entegre etme gibi bir şansın yok mu? (Hiç bir fikrim yok ondan soruyorum,yanlış yargılama lütfen beni)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yakında retail'i düşer

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
çok sevinmiştim akinorta sonunda başardı diye
oyalamış meğerse :sopa:

mert41994

mert41994

Üye
    Konu Sahibi
olay hakkında pek bir bilgim yok görmüşken tanıtayim dedim eğer bir emeğe saygısızlık falan var ise kaldırılmasında sorun yok.

akinorta

Üye

O uygulamayı açıp ihtiyacın olanları kendine entegre etme gibi bir şansın yok mu? (Hiç bir fikrim yok ondan soruyorum,yanlış yargılama lütfen beni)

evet entegre edebilirim. Aslında böyle yaparak çalmış olurum. ama şuan zaten birlikte çalışıyoruz.

- - - Eklendi - - -

çok sevinmiştim akinorta sonunda başardı diye
oyalamış meğerse :sopa:

ben kimseyi oyalamadım benim uygulamam hazır sadece upload ve register altyapısı yok. Diğer tüm fonksiyonlar çalışıyor.
Sadece venetasoft uygulamayı benden önce yayınlamak istedi.

- - - Eklendi - - -

olay hakkında pek bir bilgim yok görmüşken tanıtayim dedim eğer bir emeğe saygısızlık falan var ise kaldırılmasında sorun yok.

benlik bir durum yok. Seninle ilgili bir problem de yok. Sadece haber olarak paylaşmak istemişsin sonuçta kim ne diyebilir ki

- - - Eklendi - - -

benim bu uyglama üzerinde her hangi bir hakkım veya katkım yok. uygulamanın benimle alakası yok. görselleri de görebildiğiniz üzere benim uygulama değil. Benim ki arayüzü olan bir uygulama bu uygulama ise;
+ login
+ register
+ upload (filtre seçme(ama önizleme yok) + açıklama ekleme)

başka bir özellik yok yani kullanıcıları izleme, resimleri görüntüleme vs yok. İnşallah benim uygulama ile gelecek bunlar.

- - - Eklendi - - -

Tekrar belirteyim bu uygulamanın benimle alakası yok. İstenildiği gibi paylaşılabilir ve Makale_Helvetika'nın da dediği gibi yakında retail sürümü çıkar.

arslanla

arslanla

Üye
anladığım kadarıyla akının uygulaması daha kapsamlı ve arayüz olarak daha güzel olacak...

akinorta

Üye
eski konu kilitlenmeseydi son durumu paylaşırdım ama.. şimdi kim yeni konu açacak

aliosman166

aliosman166

Üye
bu uygulama üzerinden kendi uygulamanın eksiklerini giderirsen çalmış sayılmazsn. Hem ortağın seni arkadan vurmuş gibi olmuş. Lütfen yaparsan hepimiz çok seviniriz. İnstagram köklü bir uygulamadır herkes minnettar kalır.

- - - Eklendi - - -

veya senin yaptığın programı onlara vererek geliştirmelerini sağlayabilirsin sonuçta ortak çalışıyormuşsunuz. Karar senin ama mutlaka bi şekilde senin yaptığın uygulamayı gün yüzüne çıkar emeğin boşa gitmesin ve biz de arayüzü olmayan bu uygulamaya kalmayalım..

Fuad199219

Üye
bilmiyorsuz nasil instagram loginimi wbula bilirim? Parolu yadimdadir login hatirlayamiyorum ((

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
evet entegre edebilirim. Aslında böyle yaparak çalmış olurum. ama şuan zaten birlikte çalışıyoruz.

- - - Eklendi - - -

ben kimseyi oyalamadım benim uygulamam hazır sadece upload ve register altyapısı yok. Diğer tüm fonksiyonlar çalışıyor.
Sadece venetasoft uygulamayı benden önce yayınlamak istedi.

- - - Eklendi - - -

benlik bir durum yok. Seninle ilgili bir problem de yok. Sadece haber olarak paylaşmak istemişsin sonuçta kim ne diyebilir ki

- - - Eklendi - - -

benim bu uyglama üzerinde her hangi bir hakkım veya katkım yok. uygulamanın benimle alakası yok. görselleri de görebildiğiniz üzere benim uygulama değil. Benim ki arayüzü olan bir uygulama bu uygulama ise;
+ login
+ register
+ upload (filtre seçme(ama önizleme yok) + açıklama ekleme)

başka bir özellik yok yani kullanıcıları izleme, resimleri görüntüleme vs yok. İnşallah benim uygulama ile gelecek bunlar.

- - - Eklendi - - -

Tekrar belirteyim bu uygulamanın benimle alakası yok. İstenildiği gibi paylaşılabilir ve Makale_Helvetika'nın da dediği gibi yakında retail sürümü çıkar.

oyalamış diye sana demedim ortağına dedim :oke:

theruhix

Üye
akın abi sen uploadı al seninkni bekliycem ben

haqanguven

haqanguven

Üye
wgz uzantılıymış :)

ewacash

Üye

akın varya ddim youtube twitter kaldı yaklaşıyoz benim uygulamaya akın yapmış yine yapcagini ddim bi baktım olucak iş değil.ama emeğinden dolayı tebrik ederim ben yinede..retail'i düşsn yükleriz sen koysaydn satın alcaktım

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
kişi takipleme vs yoksa 1 kuruş bile vermem kimse kusura bakmasın..retail'i düşerse öyle denerim anca

aliosman166

aliosman166

Üye
sadece kayıt olup giriş yapabiliyosun foto yükleme bile sıkıntılı :)

ewacash

Üye
giriş bile skıntılı yahu

- - - Eklendi - - -

yüklediğim gibi sildim sadece fotoğraf yüklemek için yapılms ama fotoğrafıda yüklemyo

Üst Alt