Instagram yardım !!!

Sponsorlu Bağlantılar

mdma

mdma

Üye
    Konu Sahibi
Instagram yardım !!!
Instagram upload api yada php ve register api yada php si lazım büyük yazılımcılarhackerlar sizlerin yardımına ihtiyaç duyuyoruz android ınstagram uygulamasındanupload api yada php ve register api yada php sini bulabilicek bi hacker veyayazılımcıarkadaşımız varsa lütfen bulup bize ulaştırsın.lütfen.

h.ozdemir09

Üye
onu bilmiyorum da gramblr uygulamasından bir çıkarım bulunulabilir, gramblr uygulaması bilgisayardan instagram paylaşımı yapmaya olanak sağlıyor yani upload olayını oradan çözebiliriz. programın bağlandığı iki site var birincisi ytnuke diğeri amazonserver, ayrıca dosyaları içinde QT5 uzantılı dosyalar var ben açmayı başaramadım ama mutlaka açan biri olur

mdma

mdma

Üye
    Konu Sahibi
inşallah.forumdaki bundan anlayan bazı arkadaşlara mesaj attım ama tınlayan olmadı hiç. . . . .

arslanla

arslanla

Üye
arkadaşlar bizim elimizden bişey gelmez geliştiricilerin marifetine bakıyor biraz da ama wp bölümünde rudy huyn diye bir adam bu işi çözmüş yakında mağazada yayınlayacakmış uygulamasını yani demem o ki Akın Orta ya yardımcı olmak isteyen rudy ile twitter üzerinden becerebilirse iletişime geçsin...

mdma

mdma

Üye
    Konu Sahibi
geçebilen oldumu kardeş hiç ?

arslanla

arslanla

Üye
wp bölümünde birçok kişi iletişim halinde ama symbian bölümünde yok galiba...

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
arkadaşlar bizim elimizden bişey gelmez geliştiricilerin marifetine bakıyor biraz da ama wp bölümünde rudy huyn diye bir adam bu işi çözmüş yakında mağazada yayınlayacakmış uygulamasını yani demem o ki Akın Orta ya yardımcı olmak isteyen rudy ile twitter üzerinden becerebilirse iletişime geçsin...

ben twitterdan ingilizce mesaj attım iletişim olarakta akın abinin twitter hesabını verdim iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum cevap gelirse tekrar biliglendiririm :)

mdma

mdma

Üye
    Konu Sahibi
sağol kardeş

arslanla

arslanla

Üye
ben twitterdan ingilizce mesaj attım iletişim olarakta akın abinin twitter hesabını verdim iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum cevap gelirse tekrar biliglendiririm :)

sağolasın kardeş artık beklicez...

Takipçi Satın Al

Üst Alt