Instagram Uygulaması Bilgilendirme

Sponsorlu Bağlantılar

akinorta

Üye
    Konu Sahibi

mdma

mdma

Üye
hadiya

- - - Eklendi - - -

üst düzey yazılımcılardan upload için yardım almayı denesen bi kerede.

Dumbledore

Dumbledore

Üye

senin için çok güzel bi konu hazırlıyorum afişe etcem bir bir saçmalıklarını :)

Hayırdır ? Bu kadar Moderator varken senin bu yaptıklarına göz yumacaklar mı ? Her ne yapıyorsa yapsın,kendi kişilik,karakter özelliğidir.Onu aşağılaman yakışacak mı sana ? Eğer kendine insan aşağılamayı yakıştırıyorsan,eyvallah.

mdma

mdma

Üye
gabriel olum yandın :D

kralberk13

kralberk13

Üye
bencede yancak :))

bayon

Üye
niye yaniyorum ya adam her konunun altına alakasız alakasız şeyler yazıyo mesaj kasmk için şikayet ediyorum hiç gören yok hiç umrumda değil silerlerse silsinler bu yüzden sileceklerse üyeliğimi

- - - Eklendi - - -

Hayırdır ? Bu kadar Moderator varken senin bu yaptıklarına göz yumacaklar mı ? Her ne yapıyorsa yapsın,kendi kişilik,karakter özelliğidir.Onu aşağılaman yakışacak mı sana ? Eğer kendine insan aşağılamayı yakıştırıyorsan,eyvallah.

her ne yapıyorsa yapsın gibi birşey varmı ya bizde aynısını yapsak forum ne hale gelir biz görüyoruz müdahale etmezsek nasıl düzelecek moderatör bile birşey yapmıyo açın da Profilini konulara yazdığı mesajları görün

kralberk13

kralberk13

Üye
arkadaşlar bence uzatmayalım bir birinizi kırmaya gerek yok

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
bence de. başlık altında konu ile ilgili devam edersek daha iyi olur.

- - - Eklendi - - -

Uygulamaya gelince henüz bir sonuca ulaşamadım ancak küçük bir yol katettim diyebilirim. Çalışmalar devam ediyor...

caglar b

caglar b

Üye
instagramdan sonra tapatalk benzeri bir uygulama yapmayı düşünüyor musun?

Anil-D

Anil-D

Üye
arkadasım ben sana karısmıyorum sende karişma ne ıstıyorsun taktın bana msjda kasmıyorum

suleymaneser

suleymaneser

Üye
ne yani şimdi symbiana instgram mı geliyor ??

gelmiyor akın abimiz symbianı instgrama götürüyor denebilir.
Sabırsızlıkla bekliyorum php html5 ve css te bilgim üst seviye bi yardımımız dokunursa ? :) teşekkürler şimdiden

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
register sorun değil bir şekilde kayıt olunur Ben hesabı açtım Mesela öyle Duruyor :) upload olayı çözülürse bence Tamamdir

mdma

mdma

Üye
aynen birader illaki 5 dakilaığına buluruz bi android telefon register için.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Kayıt problem değil, upload için önerileriniz varsa belirtin sadece.

Anil-D

Anil-D

Üye
şuan bitek uploadmı yok

mdma

mdma

Üye
galiba

h.ozdemir09

Üye
intagram geliştiricileriyle irtibata geçsek yardımcı olmazlar mı?

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Şuan ki en büyük eksiklik upload. Uploadı çözersem register olayını da çözerim.

-Hokage-

-Hokage-

Üye
valla ne kadar yardımı dokunur bilmem ama bazı facebook programları cihazınızı iphone,ipod,android gibi çeşitli sistemlerdeymiş gibi gösterip mobile kullanmamıza olanak saglıyor.Ordan temel alınamaz mı

Üst Alt