akinorta Üye Konu Sahibi caglar b' Alıntı: ovi magazada photogram diye bir uygulama var oda instagram gibi degilmi Genişletmek için tıkla ... o adam benim yayınlanamayan uygulamanın adını çaldı )
caglar b' Alıntı: ovi magazada photogram diye bir uygulama var oda instagram gibi degilmi Genişletmek için tıkla ... o adam benim yayınlanamayan uygulamanın adını çaldı )
bayon Üye anil41kocaeli' Alıntı: evet ben bilirim indirde gör net istiyo hemde paramı aldı banada bulaşma artık Genişletmek için tıkla ... ensendeyim
anil41kocaeli' Alıntı: evet ben bilirim indirde gör net istiyo hemde paramı aldı banada bulaşma artık Genişletmek için tıkla ... ensendeyim
bayon Üye anil41kocaeli' Alıntı: hadi ya Genişletmek için tıkla ... senin için çok güzel bi konu hazırlıyorum afişe etcem bir bir saçmalıklarını
anil41kocaeli' Alıntı: hadi ya Genişletmek için tıkla ... senin için çok güzel bi konu hazırlıyorum afişe etcem bir bir saçmalıklarını
caglar b Üye akinorta' Alıntı: o adam benim yayınlanamayan uygulamanın adını çaldı ) Genişletmek için tıkla ... olsun şuanki ismi daha iyi
akinorta' Alıntı: o adam benim yayınlanamayan uygulamanın adını çaldı ) Genişletmek için tıkla ... olsun şuanki ismi daha iyi
akinorta Üye Konu Sahibi caglar b' Alıntı: olsun şuanki ismi daha iyi Genişletmek için tıkla ... benim tweetgram isimli uygulamam vardı. Onu güncelleyip adını değiştirdmiştim photogram diye ama yayınlanamamıştı. Instagramın adı ya symtagram ya da instasym olurdu
caglar b' Alıntı: olsun şuanki ismi daha iyi Genişletmek için tıkla ... benim tweetgram isimli uygulamam vardı. Onu güncelleyip adını değiştirdmiştim photogram diye ama yayınlanamamıştı. Instagramın adı ya symtagram ya da instasym olurdu
Makale_Helvetia Üye hesabı da açtım Instagram da programı bekliyoruz - - - Eklendi - - - hesabı da açtım Instagram da programı bekliyoruz
hesabı da açtım Instagram da programı bekliyoruz - - - Eklendi - - - hesabı da açtım Instagram da programı bekliyoruz
Makale_Helvetia Üye gabriel4212' Alıntı: senin için çok güzel bi konu hazırlıyorum afişe etcem bir bir saçmalıklarını Genişletmek için tıkla ... Olay Nedir dostum Ne konusu açıyorsun?
gabriel4212' Alıntı: senin için çok güzel bi konu hazırlıyorum afişe etcem bir bir saçmalıklarını Genişletmek için tıkla ... Olay Nedir dostum Ne konusu açıyorsun?
akinorta Üye Konu Sahibi mdma' Alıntı: kardeşim yapamadınmı upload la registeri dahaa Genişletmek için tıkla ... üzerinde çalışmaya devam ediyorum ayrıca daha önceki uygulamaların eksiklerini vs kontrol ediyorum
mdma' Alıntı: kardeşim yapamadınmı upload la registeri dahaa Genişletmek için tıkla ... üzerinde çalışmaya devam ediyorum ayrıca daha önceki uygulamaların eksiklerini vs kontrol ediyorum
akinorta Üye Konu Sahibi şuan belirsiz uploadı halledersem registeri de halledebilirim. Aynı sorunla karşılaşıyorum çünkü
İhtiyar007 Üye mdma' Alıntı: molomeden upload kodlarını alıp instagrama göre derleyemezmisiniz Genişletmek için tıkla ... mantıklı gibi ama olacakmı bakalım
mdma' Alıntı: molomeden upload kodlarını alıp instagrama göre derleyemezmisiniz Genişletmek için tıkla ... mantıklı gibi ama olacakmı bakalım