akinorta Üye Konu Sahibi Mesut Aktaş' Alıntı: Upload için yapılan Gramblr uygulaması sanırım Qt ile yapılmıştı.. Genişletmek için tıkla ... baktım qt5 ile yapmış. Php kodlarına da eriştim ama işin sonunu getiremiyorum. - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: bitse artık Genişletmek için tıkla ... upload ve register i halledene kadar projeyi durdurdum.
Mesut Aktaş' Alıntı: Upload için yapılan Gramblr uygulaması sanırım Qt ile yapılmıştı.. Genişletmek için tıkla ... baktım qt5 ile yapmış. Php kodlarına da eriştim ama işin sonunu getiremiyorum. - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: bitse artık Genişletmek için tıkla ... upload ve register i halledene kadar projeyi durdurdum.
akinorta Üye Konu Sahibi anil41kocaeli' Alıntı: tahminen ne zaman biter Genişletmek için tıkla ... ne zaman biterse belli değil. Sonuçta en önemli 2 fonksiyon eksik. Kim ne yapsın böyle uygulamayı. Açıkçası ben ücretsiz dahi olsa indirmem
anil41kocaeli' Alıntı: tahminen ne zaman biter Genişletmek için tıkla ... ne zaman biterse belli değil. Sonuçta en önemli 2 fonksiyon eksik. Kim ne yapsın böyle uygulamayı. Açıkçası ben ücretsiz dahi olsa indirmem
theruhix Üye akinorta' Alıntı: baktım qt5 ile yapmış. Php kodlarına da eriştim ama işin sonunu getiremiyorum. - - - Eklendi - - - upload ve register i halledene kadar projeyi durdurdum. Genişletmek için tıkla ... akın abi upload olsunda regster o kadarda önemli değil.. İnş bulursun bi yolunu
akinorta' Alıntı: baktım qt5 ile yapmış. Php kodlarına da eriştim ama işin sonunu getiremiyorum. - - - Eklendi - - - upload ve register i halledene kadar projeyi durdurdum. Genişletmek için tıkla ... akın abi upload olsunda regster o kadarda önemli değil.. İnş bulursun bi yolunu
kralberk13 Üye akinorta ustam helalin var symbian bitti ve sen tekrar diriltmeye çalışıyosun bittiğinde burda paylaşırsan tam sürümünü herkesi sevindirirsin saygılar iyi çalışmalar diliyorum
akinorta ustam helalin var symbian bitti ve sen tekrar diriltmeye çalışıyosun bittiğinde burda paylaşırsan tam sürümünü herkesi sevindirirsin saygılar iyi çalışmalar diliyorum
magnumxx Üye ücretsiz beklemeyin, büyük hayal kırıklığı olur sizin için.. bu uygulamada tahminimce nokia mağazada 3 ila 5 arasında bir fiyata sunulur
ücretsiz beklemeyin, büyük hayal kırıklığı olur sizin için.. bu uygulamada tahminimce nokia mağazada 3 ila 5 arasında bir fiyata sunulur
Mesut Aktaş Emekli Yönetici akinorta' Alıntı: baktım qt5 ile yapmış. Php kodlarına da eriştim ama işin sonunu getiremiyorum. - - - Eklendi - - - upload ve register i halledene kadar projeyi durdurdum. Genişletmek için tıkla ... Hala varsa bana gönder bakayım, tatildeyim ama yönlendiririm
akinorta' Alıntı: baktım qt5 ile yapmış. Php kodlarına da eriştim ama işin sonunu getiremiyorum. - - - Eklendi - - - upload ve register i halledene kadar projeyi durdurdum. Genişletmek için tıkla ... Hala varsa bana gönder bakayım, tatildeyim ama yönlendiririm
theruhix Üye Mesut Aktaş' Alıntı: Hala varsa bana gönder bakayım, tatildeyim ama yönlendiririm Genişletmek için tıkla ... bir elin nesi var 2 elin sesi var.p
Mesut Aktaş' Alıntı: Hala varsa bana gönder bakayım, tatildeyim ama yönlendiririm Genişletmek için tıkla ... bir elin nesi var 2 elin sesi var.p
h.ozdemir09 Üye abi maddi desteğe ihtiyacın olursa toplanıp yardım ederiz aramızda yeter ki sen vazgeçme register sorun değil hayrına yaparız biz
abi maddi desteğe ihtiyacın olursa toplanıp yardım ederiz aramızda yeter ki sen vazgeçme register sorun değil hayrına yaparız biz
akinorta Üye Konu Sahibi anil41kocaeli' Alıntı: abi ne zaman çözülcek ya Genişletmek için tıkla ... iki de bir aynı şeyi soruyorsun. Ben zaten ilk buraya yazıcam olup bitenleri
anil41kocaeli' Alıntı: abi ne zaman çözülcek ya Genişletmek için tıkla ... iki de bir aynı şeyi soruyorsun. Ben zaten ilk buraya yazıcam olup bitenleri