Instagram Mavi Tik Nasıl Alınır ?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Instagram Mavi Tik Nasıl Alınır ?
Instagram şuanda dünya üzerinde milyonlarca kişi tarafından kullanılan en popüler sosyal medya platformlarından bir tanesi olarak dikkat çekiyor. Sosyal medya platformları arasında genellikle Twitter hesapları kullanan ünlüler ayrıca kendi Instagram hesaplarını da kullanıyorlar. Bu noktada zaman zaman sahte hesaplar veya hesap çalma olayları ile gündeme gelen ünlüler Instagram mavi tik alma olayının ardından hesaplarını doğrulayarak sahte hesapların önüne geçiyor.

Bu yazımda sizlere Instagram hesap doğrulama nasıl yapılır ? Yani Instagram mavi tik nasıl alınır ? Onu göstereceğim. Öncelikle bu mavi tik sayesinde hesabınızın gerçekten size ait olduğunu doğrulamış olacaksınız. Bu sayede sizin adınıza açılmış sahte hesapları kolay bir şekilde şikayet ederek kapatılmasını sağlayabilirsiniz. Diğer taraftan sizi arayan kullanıcıların sahte hesaplar yerine sizin mavi tik almış gerçek hesabına ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Öncelikle Instagram uygulamasını telefonunuza indirin ve çalıştırın. Ardından alt kısımda yer alan butonlardan en sağdaki insan şeklini temsil eden butona basın. Sonrasında uygulamanın ayarlarına girin. Karşınıza aşağıdaki gibi bir menü gelecektir. Buradan hesap ayarları kısmına girin. Sonrasında karşınıza birçok seçeneğin yer aldığı hesap ayarlar menüsü gelecektir. Buradan da doğrulama iste seçeneğine tıklayın.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Doğrulama isteği sayfasına girdiğinizde aşağıdaki gibi bir ekran ile karşılaşacaksınız. Burada uygulama sizden kimlik fotoğrafınızı ve bazı bilgilerinizi istiyor. Bunları istemelerinde ki amaç gerçekten hesabın size ait olup olmadığını kontrol etmektedir. Eğer Instagram mavi tik almak istiyorsanız bu bilgileri doldurmanız ve uygulama üzerinden şirkete göndermeniz gerekmektedir. Yapılacak olan kontrollerin ardından hesabınız eğer gerçekten size aitse mavi tik alabilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
 

Ekli dosyalar



Üst Alt