Instagram giriş yaparken üzgünüz isteğiniz ile ilgili bir sorun yaşandı

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Instagram giriş yaparken üzgünüz isteğiniz ile ilgili bir sorun yaşandı
İnstagram giriş yaparken üzgünüz isteğiniz ile ilgili bir sorun yaşandı hatası alıyorsanız çözümünü ve ne yapmanız gerektiğini makalemizden kolayca öğrenebilirsiniz.

“Üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun oluştu” hatası neden oluşur?
Hepimizin bildiği üzere Instagram, Facebook ile birlikte tüm sosyal medya piyasasını domine eden bir ağ haline geldi. Özellikle, Snapchat’in “Stories” özelliğinin, Instagram’a entegre edilmesiyle beraber, Instagram’ın üstündeki yük sunucu bazında üçe dörde katlandı. Bu hatanın en temel sebebi, Instagram sunucusunun yanıt vermekte geç kalmasıyla meydana gelir, bunun üstüne sizin internet bağlantınız da yeterli değilse, kaçınılmaz bir soruna dönüşür. Yapmak istediğiniz bir işlem sonucunda (Örnek olarak: Instagram’a giriş yapmak, fotoğrafları beğenmek veya birini takip etmek.) bu hatayı almanız muhtemeldir.

Hatayı Nasıl Giderebilirim ?
Instagram, milyonlarca kişinin Instagram’ı kullanımını kolaylaştırmak adına, dağıtılmış sunucu biçimini kullanır. Bu da demek olur ki bu hatanın sebebi lokasyona bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Yani siz bu hatayı alırken belki başka biri hatayı almaz. Yapmamız gereken ilk şey, sorunun bizim internetimizle alakalı olup olmadığını test etmek. Bunun en kolay yolu tarayıcımızdan Google’a gireriz, bir arama yaparız ve başarılı şekilde sonuçları görebilirsek, Internet bağlantımızda sorun yoktur. Eğer bizim Internetimizde sorun yoksa ve bu hatayı almaya hala devam ediyorsanız, yapmamız gereken en kolay yöntem VPN kullanımı olacaktır. Hepimizin aşina olduğu VPN/Proxy yapısı ile bu sorunu kolayca çözebiliriz. 1-2 saat sonrasında VPN ‘i kapatıp, Instagram’a bağlantıyı tekrar denerseniz, sorunun kalmadığını görebilirsiniz. Daha önce de belirttiğimiz gibi, bu hatanın %90 kaynağı Instagram’ın kendisidir ve sizinle bir alakası yoktur.

Instagram'ın uygulama verilerini temizlemek veya, tarayıcı verilerini temizlemeniz bir çözüm oluşturmayacaktır. Çünkü hatanın temel sebebi bir Bağlantı hatasıdır, dolayısıyla bağlantımızı değiştirmemiz hatanın geçici olarak/anlık giderilmesini sağlayacaktır.
 


Üst Alt