İnstagram' da sorun çıkarmayacak bir telefon

Sponsorlu Bağlantılar

scx4100

Üye
    Konu Sahibi
İnstagram' da sorun çıkarmayacak bir telefon
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım, pek telefon merakım yoktur, baştan söyleyeyim :)

Forumdaki bazı konuları inceledim ancak kararsız kaldım. Instagram' da sorun çıkartmayacak bir telefon arıyorum, ne önerirsiniz ?

Oyun hiç önemli değil, sadece internet sorunu olmasın yeter, hatta 2 nci el de alabilirim, elinde olan varsa benimle iletişime geçebilir.

Kerim.

Kerim.

Üye
butce?:)

scx4100

Üye
    Konu Sahibi
500 & 600 arası olabilir. Forumda General Mobile Discovery tavsiye edilmiş ancak daha düşük bir fiyat ta olabilir, Çok fazla telefon kullanan biri değilim...

Kerim.

Kerim.

Üye
450e galaxy ace2 alabilirsin veya 500e s3 mini.tabi ikinci el fiyatlari.bunlar ihtiyacini rahat rahat karsilar:)

scx4100

Üye
    Konu Sahibi
İlgin için teşekkür ederim. Bir konu daha var, bir arkadaşım çinden sanırım zopo diye bir marka telefon getirtmiş, oldukça ucuz ve kullanışlı diyor, imei eklemek gerekiyormuş. sanırım gümrükten geri dönme riski de varmış, sence ne yapmalıyım, 2 nci el mi yoksa çinden macera mı yapayım ?

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
zopo c2 fena

scx4100

Üye
    Konu Sahibi
zopo değeri sanırım 500 tl yi buluyor, şuna ne dersin ?

scx4100

Üye
    Konu Sahibi
370 TL ye 2 nci el galaxy ace plus buldum netten, alayım mı arkadaşlar ?

blacktalon

blacktalon

Üye
ace net ve sosyal aglarda guzeldir ama performans bekleme sonra pisman olursun bende s5830 var plus bilgim yok suan one aldim onu kullanacam bir yandan

scx4100

Üye
    Konu Sahibi
performans derken ? oyun kast ediyorsan oyun oynamam ben, net kısmına da yeni başlayacağım kısmetse, sadece net kısmı sorun olmasın yeter benim için :)

blacktalon

blacktalon

Üye
net icin her telefon iyidir ace de iyi net icin

fk555897

fk555897

Üye
Bence General Mobile Discovery al.

tapatalk

tapatalk

Üye
bütün android ve ayfonalr

scx4100

Üye
    Konu Sahibi
370 TL ye sanalpazar'dan ace2 aldım, ilgilenen arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum...

Üst Alt